ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Tι θα πει ραγιάς;


"Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου –που είναι σκλάβος του φόβου- που είναι δούλος της αυτοσυντηρησίας του και μόνο –που δε θέλει πια να νικήσει- εκείνος, που θα λαχταρούσε ίσως να ξελευθερωθεί, μα δεν τολμά ούτε να το ξεστομίσει- εκείνος που δε λαχταρά τίποτα άλλο, παρά να ζήσει όπως και να είναι.



Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος, είναι άνθρωπος μικρεμένος, που δέχεται όλα από τον κύριό του και δεσπότη του, που μια ματιά του Τούρκου λίγο άγρια τον κάνει και…


Και εκείνος που, όταν τύχει και ντραπεί για τη ραγιαδοσύνη του. σου την ονομάζει «αναγκαία φρονιμάδα». Ραγιάς είναι ο φρόνιμος που δεν κουνιέται, για να μην τύχει και τον πάρει για ζωντανό κανένας και τον σκοτώσει. Ραγιάς είναι ο κοριός εκείνος που τον κυνηγάς και κάνει τον ψόφιο για να μην τον αποτελειώσεις. Ο ραγιάς είναι βρωμερό ζωύφιο, μαμούνι μαύρο, άσχημο και που βρωμά. Έρχεται κρυφά και σου πίνει το αίμα. Μέρα με το φως ποτέ δεν φανερώνεται. Σου κολλάει άγρια και σε κολακεύει και όλο πίνει σαν τσιμπούρι το κόκκινο σου αίμα. Και όταν τον ανακαλύψεις που σε γελά, τρέχει και τρέχει, με σκυμμένο κεφάλι για να γλυτώσει. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει".


ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ 

20 Ιουλίου: Διαμαρτυρία έξω από την Τουρκική Πρεσβεία: Τούρκοι δολοφόνοι, βιαστές, κλέφτες, εισβολείς, κατακτητές ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Επικοινωνία: Νικόλαος Τανέρης, Νέα Υόρκη. Τηλ. (917) 699-9935 Τόπος: Τουρκική Πρεσβεία 2525 Massachusetts Ave., NW, Washington , DC Ώρα : 20 Ιουλίου, 2010, Τρίτη, 9 π.μ – 5 μ.μ.
"H Τουρκία ευφραίνεται – Όχι όμως οι καταπιεσμένοι"
«Το 1974, ένας στολίσκος απέπλευσε από την Τουρκία. Δεν είχε όμως προορισμό την Γάζα και ούτε μετέφερε γκάγκστερ και «ιερούς μαχητές» οι οποίοι προσποιούνταν τους ακτιβιστές – καθώς ανακάλυψαν με το κόστος οι ισραηλινοί κομμάντος. ‘Οχι αυτός ο στολίσκος του ’74 αποτελείτο από πολεμικά σκάφη με προορισμό την Κύπρο, στο πλαίσιο μιας μεγάλης έκτασης εισβολής, και με την χρήση, παράνομα, αμερικανικών όπλων και εξοπλισμού.Μετά την συντριβή της αντίστασης των Ελληνοκυπρίων στο βόρειο μέρος της νήσου, οι Τουρκικές δυνάμεις άρχισαν το εθνικό ξεκαθάρισμα. Στην συνέχεια ο τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε εκατοντάδες αμερικανικά τεθωρακισμένα και αεροπλάνα και 35,000 τουρκικό στρατό, με αποτέλεσμα η Τουρκία να αρπάξει το 37% του εδάφους της Κύπρου. Αργότερα η Τουρκία έστειλε πρόσθετους στολίσκους στο νησί: σκάφη με επιβάτες 150.000 Τούρκους, οι οποίοι εποίκισαν την περιοχή μετά την εκδίωξη και την προσφυγοποίηση 200.000 Ελλήνων»
Η Cyprus Action Network of America (CANA) θα διαμαρτυρηθεί απευθείας έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον DC, και θα ζητά δικαιοσύνη για την εγκληματική τουρκική εισβολή της Κύπρου που ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου 1974.
Για 36 χρόνια οι Ελληνοκύπριοι υποφέρουν ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της κουλτούρας μας, της κληρονομιάς και του λαού μας. Τα τουρκικά εγκλήματα περιλαμβάνουν τους βιασμούς 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών, τις δολοφονίες χιλιάδων Ελληνοκυπρίων, την κλοπή της πατρίδας μισού πληθυσμού των Ελληνοκυπρίων, τον δια της βίας εκτοπισμό εκατοντάδων χιλιάδων, και την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή μιας κληρονομιάς, μιας κυρίαρχης περιοχής μιας πατρίδας.
Πέραν των 100 ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών έχουν διακηρύξει ως παράνομη την συνεχιζόμενη τουρκική στρατιωτική-κατοχή της Κύπρου, και ζητούν την άμεση και γρήγορη αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο. Η Τουρκία συνεχίζει να εμπαίζει τον διεθνή νόμο και τα ανθρώπινα δικαιώματα και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την κλεμμένη μας γη ξοδεύοντας εκατομμύρια για να την μετατρέπει παράνομα σε πολυτελή ξενοδοχεία και καζίνα. Η Τουρκία έχει μεταφέρει πέραν των 150.000 παράνομων Τούρκων εποίκων στις κλεμμένες μας περιουσίες για να διαπράξει πολιτιστική γενοκτονία και δια της βίας να αλλάξει τον δημογραφικό χαρακτήρα της Κύπρου.
Το τουρκικό παράνομο καθεστώς κατοχής στην Κύπρο είναι μια υπεράκτια βάση για το τουρκικό βαθύ κράτος, και χρησιμοποιεί το τουρκο-κρατούμενο μέρος της Κύπρου για να εξάγει παράνομα ναρκωτικά και διεθνή τρομοκρατία.
Καλούμε όλους τους Ελληνοκύπριους και ανθρώπους με συνείδηση που νοιάζονται για δικαιοσύνη να ενωθούν μαζί μας, να φέρουν τους δικούς των τηλεβόες και σημαίες, και να μην δώσουν λεπτό ησυχίας στους εγκληματίες στις 20 Ιουλίου, την 36η επέτειο των δακρύων και της αιματοχυσίας μας. Κοιτάξτε τους Τούρκους δολοφόνους, βιαστές, κλέφτες, εισβολείς, κατακτητές απευθείας στα μάτια, και ενωθείτε μαζί μας να φωνάξουμε δυνατά και περήφανα ΕΞΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Στις 20 Ιουλίου 2008, η διαμαρτυρία της CANA έξω από την τουρκική Πρεσβεία κατόρθωσε να καλυφθεί από το τηλεοπτικό CBS. Η διαμαρτυρία μας στέλλει το δυνατό μήνυμα σ΄όλο τον κόσμο πως, όσο σκληρά και αν προσπαθούν οι Τούρκοι δολοφόνοι, βιαστές, κλέφτες, εισβολείς, κατακτητές και οι σύμμαχοί τους να μας πουλήσουν τα τουρκικά ρατσιστικά διζωνικά, δικοινοτικά τους σχέδια: ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τους αίτιους του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των Ελληνοκυπρίων». 

SKEFTOMASTEELLHNIKA


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Οι Άγγλοι με τη βοήθεια των σκανδιναβών και τη συνεργασία της τουρκίας , προσπαθούν από κοινού να υποκινήσουν την Ε.Ε. και τον Ο.Η.Ε. προς επιβολή λύσης του κυπριακού μέσω διαδικασιών πολυμερούς διάσκεψης , χρονοδιαγραμμάτων και διπλού δημοψηφίσματος.
Στρατηγικός στόχος των Άγγλων είναι να διασφαλίσουν τις βασεις που διατηρούν στο νησί από την επιβολή των συνθηκών Ζυρίχης – Λονδίνου , που ας σημειωθεί ουδέποτε επικυρώθηκαν από τον λαό και ως εκ τούτου είναι πέρα για πέρα συνθήκες κατακτητικές . Αν κρίνουμε και από το σχέδιο Ανάν στόχος των Άγγλων είναι να αποκτήσουν οι βάσεις , δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα και στην ΑΟΖ ( Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) η οποία θα συνορεύει με την ΑΟΖ του Ισραήλ με το οποίο υπάρχει ήδη πλήρης συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .

Η «λύση» επιπρόσθετα θα περιλαμβάνει και την αποστρατικοποίηση που σημαίνει πως ο μοναδικός στρατός που θα παραμείνει στο νησί θα είναι ο αγγλικός στρατός των βάσεων . Με λίγα λόγια η Κύπρος ύστερα από τόσους αγώνες και θυσίες θα επιστρέψει και πάλι στη κατάσταση της αποικιοκρατίας , που αυτή τη φορά θα εργαστεί για την εκδίωξη των ελλήνων από την Κύπρο και την πλήρη εποίκηση της από τούρκους και εβραίους .

Το σκεπτικό των άγγλων είναι να χρησιμοποιήσουν τις υποχωρήσεις του πολιτικού κατεστημένου ως θηλιά στο λαιμό του κυπριακού ελληνισμού .Όλες αυτές οι φαινομενικά ανώδυνες παραχωρήσεις από τον καιρό του Μιχάλη Μούσκου (Μακαρίου) μέχρι τις προσφορές υποτελείας του νυν προέδρου Χριστόφια θα περιελιχθούν με την τέχνη των στυγερών άγγλων γύρω από το λαιμό του κυπριακού ελληνισμού μέχρι τελικού πνιγμού .

Το συμπέρασμα είναι πως οι δολεροί άγγλοι μόνο την γλώσσα της ΕΟΚΑ μπορούν να καταλάβουν . Ας ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο λαός , να αποτινάξει το ζυγό του πολιτικού κατεστημένου και να προετοιμάσει μαζί με όλο το έθνος τον ένοπλο αγώνα ενάντια στους κατακτητές της γης μας .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΔΗΚ