ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η Αστυνομία γίνεται εταιρεία παροχής υπηρεσιών;

Ο λαός μας ήδη ανησυχεί σοβαρά για το αύριο του. Η είσοδος του επαίσχυντου μνημονίου, από την πίσω πόρτα, πέραν της οικτράς αποτυχίας του, όπως πανηγυρικά αποδεικνύεται, τις άδικες πλέον θυσίες μας και την σταδιακή διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας ,έρχεται μια τροπολογία του υπουργείου ΠΡΟΠΟ, σε ένα νομοσχέδιο του, όπου μετατρέπει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ σε υπηρεσία παροχής υπηρεσιών επί πληρωμή! Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση χτύπησε και την Ελληνική αστυνομία.!
Μετά από αυτά που βγαίνουν στο φως, ότι οι ίδιοι αστυνομικοί πληρώνουν από την τσέπη τους, τις βλάβες, αυτοκινήτων, μηχανών κ.λ.π., έρχεται αυτή η τροπολογία που λέει ότι όποιος θέλει τις υπηρεσίες της πρέπει να πληρώνει.
Υπηρεσίες όπως, συνοδεία χρηματαποστολών, ιδιωτικών αγαθών, προστασία ιδιωτικής περιουσίας κ.λ.π. πρέπει να γίνονται επί πληρωμή.
Δηλαδή λένε έμπειροι αξιωματικοί, σφαίρες, γιλέκα, υπηρεσιακά περίστροφα, που έχουμε πληρώσει, να είναι στην διάθεση του οιοδήποτε έχει μαρούλι!
Δηλαδή έχεις χρήμα, έχεις προστασία... Δεν έχεις, βρες την άκρη μόνο σου;
Πάει πλέον περίπατο η υποχρέωση του κράτους για θέματα, όπως η φύλαξη και η προστασία της ανθρωπινής ζωής, η περιουσία του Έλληνα πολίτη, για τους όποιους καταβάλουμε φόρους, όλα αυτά τίθενται πλέον στην διάθεση της ΤΡΟΪΚΑΣ!
Και γεννούνται ερωτηματικά. Η αστυνομία θα γίνει σεκιούριτι; Η προστασία σου θα εξαρτάται από την οικονομική σου δυνατότητα; Άμα τηλεφωνείς θα σου λένε πόσο κάνει για να έλθουμε; Θα αφεθούμε στο έλεος των ληστών; Τι θα γίνει; Άμα δεν έχει χρήματα θα πάρεις τον νόμο στα χέρια σου;
Μπορούν μας απαντήσουν οι κυβερνώντες η υποτέλεια μας μέχρι που φτάνει;
Τι άλλο έχουν εκχωρήσει; Θα μας πουν; Τα πάντα;
Οι δε κύριοι της αντιπολίτευσης τι ρόλο παίζουν; Των απλών θεατών;
Δυστυχώς μόνοι μας πρέπει να αντιδράσουμε. Τα διάφορα κινήματα που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια πρέπει να στηριχθούν διότι είμαστε πλέον στο έλεος του ΔΝΤ και της τρόικας.
Έχω ξαναγράψει. Μην πιστεύετε τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων. Ενημερώστε τον κόσμο που δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδυκτίο τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα μας.
Θυμάστε τι έλεγε προεκλογικά ο ΓΑΠ; ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ-ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ-ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Με αυτά τα συνθήματα δεν κέρδισε τις εκλογές;
Επειδή η ζωή κάνει κύκλους ήλθε η ώρα να το χρησιμοποιήσουμε να φύγει μήπως και σωθούμε!
Η χώρα μας, βάσει της υπογραφής που έβαλε χωρίς την εντολή μας, έχει παραχωρηθεί στους ξένους. Αυτόν τον κατήφορο ποιος θα τον σταματήσει;
Υ.Γ. Όταν φτάνει στο σημείο η αστυνομία να παρέχει τις υπηρεσίες της επί πληρωμή, τί άλλο θα επακολουθήσει;

ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:



ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:

ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Ζητούν αντικατάσταση του Εθνικού μας Ύμνου

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος σκέψης μερικών ανθρώπων, όταν πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε στον Τύπο ένα κείμενο (εφημ. «Πολίτης», 10.02.2011), το οποίο προέτρεπε τον κ. Χριστόφια να αντικαταστήσει τον Εθνικό μας ύμνο... τώρα που μπορεί! Η χρησιμοποίηση ύμνου άλλου κράτους, υποστηρίζει ο αρθρογράφος, αποτελεί εθνικιστική πράξη, η οποία εξυπηρετεί μόνο στο να επιβεβαιώνει την ελληνικότητα του νησιού.

Ο τίτλος του εν λόγω κείμενου αναφέρεται σε έναν «κυπριακό εθνικό ύμνο». Και επειδή πρέπει να απαντούμε άμεσα σε τέτοιες προπαγανδιστικές προκλήσεις, οφείλουμε να τονίσουμε πως η Κύπρος ΔΕΝ αποτελεί έθνος. Και είναι καλό να υπενθυμίσουμε στους αφελείς και κακοπροαίρετους ομοσπονδιακούς πως, αν τώρα υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία και στοιχειώδης Ελευθερία, αυτό οφείλεται στον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, ο οποίος είχε ως στόχο το Πανελλήνιο όραμα της ΕΝΩΣΗΣ της Κύπρου με την Ελλάδα. Έστω όμως και αν οι περιστάσεις της εποχής δεν το επέτρεψαν και αντί αυτού, το 1959 μας επέβαλαν τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλά για τη γένεση ενός «Κυπριακού έθνους» και να αμφιβάλλει για την ελληνικότητα της Κύπρου.

Ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως «η αλλαγή του εθνικού ύμνου θα σήμαινε αφ’ ενός αποφασιστικότητα και επιθυμία επίλυσης του προβλήματος το συντομότερο δυνατό και αφ’ ετέρου θα άνοιγε δρόμους επικοινωνίας με την άλλη κοινότητα, αφού θα ήταν μια απόδειξη πλήρους απεξάρτησης από τα εθνικιστικά οράματα, που καθιερώθηκαν μετά από την αποχώρηση των Τουρκοκυπρίων από τα όργανα της ΚΔ».

Το 1963 δε σημειώθηκε «αποχώρηση», αλλά ΑΝΤΑΡΣΙΑ των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι πρώτοι προσπάθησαν να διαλύσουν το κράτος. Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ούτε ο ελληνικός εθνικός ύμνος, ούτε τα υποτιθέμενα «εθνικιστικά οράματα». Το πραγματικό πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός, πως η Τουρκία πάντα ήθελε την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία περνά μέσα από τον έλεγχο της Κύπρου. Το 1963, για αυτούς που δεν γνωρίζουν την αληθινή ιστορία, διενεργήθηκε τουρκικό συνταγματικό πραξικόπημα, ένοπλη ανταρσία, με μάχες και νεκρούς. Τότε ήταν που χαράχτηκε η ντροπιαστική Πράσινη Γραμμή, ενώ από τότε η Τουρκία απειλούσε για εισβολή...

Στη συχέχεια, ο αρθρογράφος εμπνευσμένος από το βιβλιάριο του Νεοκυπριακού Συνδέσμου «13 απαντήσεις σε 13 ερωτήματα» γράφει: «Ας περιθωριοποιήσουν την «εθνική τους ταυτότητα», που είναι κατάλοιπο του αλυτρωτισμού και ας προχωρήσουν με σταθερά βήματα προς το μέλλον»!!

Είναι αναμφίβολο πως ένας λαός, ο οποίος απαρνιέται τις ρίζες του και την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί! Ας μας εξηγήσει κάποιος λοιπόν, πως είναι δυνατό ένας λαός να κάνει σταθερά βήματα προς το μέλλον, όταν ξεγράφει το παρελθόν του και πως γίνεται η ιστορία του νησιού, για κάποιους να ξεκινά μετά το 1960...

Όσο κι αν προσπαθούν οι ανιστόρητοι φιλότουρκοι να αποπροσανατολίσουν το λαό, δημιουργώντας την εύθραυστη νεοκυπριακή συνείδηση, αυτό δεν πρόκειται να το πετύχουν ποτέ! Γιατί πάντα οι Εφιάλτες θα βρίσκουν μπροστά τους Λεωνίδες...

Δεν αποτελεί επίσης εντύπωση, πως το κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πολίτης», η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές τις ανθελληνικές της προθέσεις. Ας μην ξεχνάμε πως στις 25/12/2010 λασπολογούσε εναντίον της ΑΠΟΕΛΛΑΣ, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό, πως το 2004 υποστήριζε το ρατσιστικό, διχοτομικό και καταστροφικό σχέδιο Ανάν...

Τέλος, στο κείμενο αναφέρεται πως «οι μόνοι που θα αντιδράσουν είναι οι ακραίοι εθνικιστές οι οποίοι υποστηρίζουν την διχοτόμηση».

Αυτή είναι η καραμέλα, που πιπιλάνε τα Ναινέκια συνεχώς, για να φοβίσουν τον κόσμο, κάνοντας τον να πιστέψει πως, όποιος αγαπά την Ελλάδα και αντιτάσσεται στην εσχάτη προδοσία, δηλαδή την ομοσπονδοποίηση της Κύπρου, είναι «ακραίος» και «φασίστας». Άρα με αυτήν την λογική το 76%, που καταψήφισαν το σχ. Ανάν και εναντιώθηκαν στην Ομοσπονδία είναι... φασίστες! Επίσης, εκμεταλλευόμενοι το διακαή πόθο των προσφύγων για επιστροφή στα σπίτια τους, μας εκβιάζουν λέγοντας πως η Ομοσπονδία είναι μονόδρομος...

Παρ' όλ' αυτά ΕΜΕΙΣ, οι ΩΡΑΙΟΙ Έλληνες, δεν σταματάμε τον αγώνα μας.

Συνεχίζουμε να λέμε πως η μόνη λύση είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και πως κανένα καταστροφικό, ξενόφερτο σχέδιο δε θα περάσει!

Συνεχίζουμε να λέμε πως η γλυκειά μας η Κύπρος ήταν είναι και θα παραμείνει ελληνική, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να μας αποπροσανατολίζουν.

Δεν ξεχνάμε ποτέ, πως ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης και τα άλλα παλληκάρια της ΕΟΚΑ θυσιάστηκαν για ΕΝΩΣΗ και μόνο ΕΝΩΣΗ.

Και όποιος διαφωνεί ας πάει να ζήσει αλλού!

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΓΣΕΕ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα υποστήριζε εξ αρχής τη θέση, ότι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να αναπτυχθεί με λογικές σύγκρουσης των ελλήνων με τους λαθρομετανάστες στα πεζοδρόμια, που θα μετέτρεπαν τον εθνικό μας χώρο σε πεδίο μάχης την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έλληνες θα δίνουν παράνομη εργασία και στέγη στους λαθρομετανάστες.
Σίγουρα τις αιτίες που δημιουργούν το κύμα μαζικής φυγής από την Αφρική και την Ασία δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε εμείς , όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε εμείς τα επακόλουθα των ληστρικών πλουτοκρατικών καθεστώτων στις περιοχές αυτές του πλανήτη. Τουναντίον έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον εθνικό μας χώρο και τη κοινωνία μας υψώνοντας ένα ατσάλινο πολιτικο-κοινωνικό τοίχος που θα απωθήσει τα καταστροφικά κύματα των εισβολέων λαθρομεταναστών.
Το τοίχος ενάντια στη λαθρομετανάστευση δεν κτίζεται μόνο με την αυστηρή διαφύλαξη των συνόρων αλλά με το κλείσιμο των κοινωνικών πυλών που είναι ανοικτές προς τους εισβολείς. Κανένα συνοριακό τοίχος όσο ισχυρό και να είναι δεν μπορεί να ανακόψει την εισβολή, αν η κοινωνία έχει ανοικτές τις αγκάλες της στους εισβολείς , αν η κοινωνία τους υποδέχεται, τους δίνει εργασία και στέγη. Αυτή η αντεθνική συμπεριφορά των εργοδοτών ρίχνει τον έλληνα εργάτη στην ανεργία ή στη πώληση της εργατικής του δύναμης με εξευτελιστικούς όρους και μεροκάματα πείνας. Η κατάσταση αυτή ευνοεί το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και την κυβέρνηση που εφαρμόζει τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων. Σε μια ρημαγμένη εθνική οικονομία εκείνοι που θεριεύουν είναι οι τραπεζίτες και οι δορυφόροι τους. Το κράτος από την άλλη, προκειμένου να καλύψει τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία θα κατασπαράξει(σοσιαλιστικά) την μεσαία τάξη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος στις τράπεζες για μια μακροχρόνια απομύζηση των εθνικών παραγωγικών δυνάμεων. Έτσι οι λαθρομετανάστες , οι τραπεζίτες , οι εκμεταλλευτές της μαύρης εργασίας και οι πολιτικοί εγκάθετοι των διεθνών τοκογλύφων, συμπαρατάσσονται ενάντια σε κάθε εθνικό και λαϊκό συμφέρον. Αυτοί είναι οι εχθροί του έθνους στο εσωτερικό μέτωπο, εναντίον των οποίων απαιτείται πολυμέτωπος αγώνας.
Στα πλαίσια αυτού του αγώνα αν κτυπηθεί η μαύρη εργασία κτυπιέται στη καρδιά του όλη η αντεθνική συμμορία και συμπαράταξη.
Ορθή ως εκ τούτου η απόφαση της ΓΣΕΕ να καταθέσει πρόταση για δήμευση περιουσιών στους εκμεταλλευτές της μαύρης εργασίας.
Εμείς προτείνουμε ακόμα ένα μέτρο για Ελλάδα και Κύπρο : Τη δήμευση των περιουσιών όσων παρέχουν στέγη σε λαθρομετανάστες . Τα σπίτια αυτά να μοιραστούν σε φτωχές πολύτεκνες ελληνικές οικογένειες.
Έξω από τις εργασίες και τα σπίτια οι λαθρομετανάστες. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η αστυνομία και ο στρατός. Έξω από τον εθνικό χώρο όλοι οι λαθρομετανάστες . Να γυρίσουν στις πατρίδες τους , να φάνε φίδια από τη γη τους ή να πάρουν αυτά που δικαιούνται από την ολιγαρχία του πλούτου που τους απομυζά και τους καταδυναστεύει στις πατρίδες τους. Προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να στραφεί η εξωτερική πολιτική των ευρωπαϊκών εθνών προς όλα τα αντιλαϊκά κράτη της Αφρικής και της Ασίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ