ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ = ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ

Εξοντωτικό φόρο του υπερμεγέθους ύψους των 5% ετοιμάζει να επιβάλει στο λαό η κυβέρνηση Χριστόφια. Ο ληστρικός αυτός φόρος αφορά σε τρόφιμα , φάρμακα και τσιγάρα .Ενώ από τους υψηλόμισθους του δημοσίου τομέα που ο μισθός τους υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ ανακοινώνει μείωση μόλις 1% απαιτεί από τη μάζα του λαού , που παλεύει για ένα κομμάτι ψωμί με μισθούς πείνας , ένεκα του σκληρού ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας με τις μάζες των λαθρομεταναστών , απαιτεί να πληρώσει 5% πιο πάνω στο ψωμί και τα είδη πρώτης ανάγκης. Η αγοραστική δύναμη του φτωχού και καταφρονεμένου λαού δεν μπορεί να αντέξει αυτή την υπερμεγέθη αύξηση των 5% .
Η πολιτική αυτή οδηγεί το πιο φτωχό κομμάτι του λαού που υποφέρει ήδη από την ανεργία και την υπάρχουσα ακρίβεια, στην εξαθλίωση και την απελπισία. Η λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια αποδεικνύει καθημερινά με τη πολιτική της, πως στηρίζει τον πλούτο και καταδυναστεύει το λαό. Αρπάζει από τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα και τον δεινοπαθούντα αγρότη , για να ταΐσει με παχυλούς μισθούς , συντάξεις και παροχές τους προνομιούχους του δημόσιου τομέα.
Στην ίδια λεωφόρο των ευτυχισμένων , παρελαύνουν με παχυλά επιδόματα οι αιτητές ασύλου , οι τουρκοκύπριοι , οι ευνοούμενοι με τριπλές συντάξεις , οι αργόμισθοι των ημικρατικών οργανισμών , οι διάφοροι παρακρατικοί και κρατικοδίαιτοι , παπάδες , αντιρατσιστές , παραγωγοί υποπολιτισμού , υποκουλτούρας και βλακείας ως και , εκατοντάδες άλλα γένη και είδη επιδοτούμενων .
Μόνο η εθνικοδημοκρατική επανάσταση θα θέσει τέρμα σε αυτή την ανισότητα και κατάντια του δημοσίου βίου .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ