ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο… Δήμιος του Ισλάμ και η αλυσοδεμένη γυναίκα!

Προσέξτε καλά το πανό με τον… Δήμιο και την αλυσοδεμένη γυναίκα. Είναι από τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στα προπύλαια. Προσέξτε την καλά και σκεφτείτε τι μας ετοιμάζουν…
Μια εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε για αυτά τα πανό είναι η ακόλουθη: Η Σαουδική Αραβία παραμένει ο φάρος του Ισλάμ και ο απόλυτος μονάρχης της φέρει τον τίτλο του Φύλακα των Ιερών Τόπων, δηλαδή της Μέκκας και της Μεδίνας, όπου κάθε χρόνο δύο εκατομμύρια πιστοί συρρέουν για το χατζ, το θρησκευτικό προσκύνημα.

Το Ισλάμ επιβάλλει στις γυναίκες ένα είδος Απαρτχάιντ, το οποίο συχνά έχει μπει στο στόχαστρο διεθνών οργανώσεων όπως το Ηuman Rights Watch. Στη γενέτειρα του Μωάμεθ οι γυναίκες δεν οδηγούν, δεν πάνε στο σχολείο ή στο γραφείο μαζί με τους άντρες, οι καταθέσεις τους έχουν ελάχιστη αξία στο δικαστήριο, ενώ στα εστιατόρια κάθονται σε διαφορετικές αίθουσες και μόνο μαζί με το σύζυγο ή τα παιδιά τους. Για να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα πρέπει να πάρουν άδεια από τον πατέρα ή τον άντρα τους.
Φυσικά δε βγάζουν ποτέ από πάνω τους την αμπάγια, το γνωστό μαύρο μαντίλι που καλύπτει όλο το κεφάλι. Το Μάιο του 2002 η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο σε μερικές βιοτεχνίες οι οποίες έφτιαχναν κάπως πιο τολμηρές αμπάγια και επέβαλε τσουχτερά πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους.

Η απονομή δικαιοσύνης βασίζεται στη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο, και εφαρμόζεται με σιδηρά αυστηρότητα: λιθοβολισμός για τη μοιχεία, ακρωτηριασμός των χεριών και των ποδιών για τους κλέφτες, αποκεφαλισμός για τους δολοφόνους και ρητή απαγόρευση στους εμπόρους να ανοίγουν τα καταστήματά τους κατά την ώρα της προσευχής.

Αντε και στα δικά μας...

Αντικατοχική εκδήλωση ... με εισιτήριο εισόδου!



Σήμερα το βράδυ το Ευρωπαϊκό Κόμμα διοργανώνει αντικατοχική εκδήλωση αφιερωμένη στα κατεχόμενα χωριά της Κύπρου. Στην εκδήλωση θα τραγουδίσει ο καταξιωμένος Ελλαδίτης καλλιτέχνης Παντελής Θαλασσινός.

Το περίεργο στην εκδήλωση αυτή είναι ότι ο κόσμος που θα αποφασίσει να παρακολουθήσει την εκδήλωση αυτή καλείται να πληρώσει το ποσό των 20 ευρώ! Είναι πραγματικά απαράδεκτο εκδηλώσεις αντικατοχικές να κοστολογούνται σαν απλές καθημερινές συναυλίες!

Τα αφιερώματα στα κατεχόμενα χωριά μας θα έπρεπε να ήταν ανοικτά και προσιτά για τον κόσμο όλων των ιδεολογικών απόψεων. Δεν νοείται ο Κύπριος που θέλει να καταδικάσει το έγκλημα της εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής να αντιμετωπίζεται σαν πελάτης από κανένα! ΝΤΡΟΠΗ σας κύριοι!

Ελπίζουμε η ηγεσία του ΕΥΡΩΚΟ έστω και την υστάτη να σταματήσει αυτή την πραγματικά ντοπιαστική της ενέργεια!

ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ !!


Παρακολούθησα τα εμετικα δελτία ειδησεων το βραδυ για να δω τι ελεγαν για το θεμα με τη προσευχη των ισλαμιστων και πραγματικα εξοργιστηκα.
Σε ολα τα καναλια, εγινε κριτικη στους γενναιους ελληνες κατοικους που αντιδρασαν στη πλατεια αττικης παρουσιαζοντας τους ως μια μικρη και ρατσιστικη μειοψηφεια.
Εχει περασει γραμμη σε ολα τα κωλοκαναλα να λοιδορουνται οι ελληνες κατοικοι και να προωθειται η ανεκτικοτητα υπερ των λαθρομεταναστων ισλαμιστων.
Στη πραγματικοτητα κρυβεται και κατι αλλο απο πισω.
Οι αρχες φοβουνται πιθανες τρομοκρατικες ενεργειες απο τους μοσυουλμανους γιαυτο υποχωρουν σε καθε αιτημα τους και σκυβουν το κεφαλι.
Τα ιδια γινονται και στην Αγγλια. Εχει εφαρμοστει μαλιστα και η σαρια σε περιοχες της αγγλιας με την ανοχη του κρατους που φοβαται την αντοδραση των ισλαμιστων.
Πρεπει οι γελοιοι πολιτικοι να συνειδητοποιησουν οτι εδω ειναι ελλαδα και οχι ισλαμαμπαντ. Οι λαθρομεταναστες πρεπει να απελαθουν αμεσα.
Συντρεχουν χιλιαδες λογοι για αυτο.
Εθνικη ασφαλεια, δημοσια υγεια, εγκληματικοτητα, αλλοιωση δημογραφικων κλπ.
Αλλα πανω απο ολα, κινδυνευει ο ανωτερος δυτικος πολιτισμος μας (προιον χιλιαδων ετων δημιουργιας) απο τις ορδες του τριτοκοσμικου ισλαμ.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ !! http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_5780.html#ixzz15Xl2s6cE
Under Creative Commons License: Attribution

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Οπως και οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες έτσι και εμείς έχουμε στηρίξει κατά το παρελθόν την ΕΛΑΣ.
Και αυτό όχι απο κάποια ιδεοληψία ή συμπάθεια στο παλιό σύστημα της χωροφυλακής...ο νοών νοήτω.....
Αλλά για τον αυτονόητο λόγο πως πρόκειται για ελληνόπουλα που με μισθούς πείνας προσπαθούν να προστατέψουν την κοινωνία απο τα παράσιτα.
Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια τους καθε νομοταγής πολίτης έχει υποχρέωση να βοηθά όπου μπορεί.
Σε μια χώρα που γίνεται ακριβώς το αντίθετο....Ξεπουλούνται τα πάντα. Θαυμάσαμε την ενέργεια των αστυνομικών που προτίμησαν να χάσουν την δουλειά τους παρά να προδώσουν τα πιστεύω τους.
Ομως η χθεσινή πράξη της αστυνομίας είναι απο παράνομη εως ανθελληνική.
Η άδεια...που ουσιαστικά δεν υπήρξε της αστυνομίας σε χιλιάδες μουσουλμάνους να καταλάβουν δημόσιους χώρους.Χώρους που έχουν κληθεί οι ίδιοι να φυλάσσουν...
Χώρους που έχει πληρώσει και πληρώνει ο φορολογούμενος Ελληνας πολίτης και όχι οι εισβολείς "μουτζαχεντίν".Είναι πράξη που οι Ελληνες πατριώτες έκριναν καταλλήλως.
Χειρότερο είναι πως αυτοί στους οποίους οι πολίτες εμπιστεύονται σε καθε ευνομούμενη πολιτεία την φύλαξη της ζωής και τις περιουσίας τους την παρέδωσαν βορά στα λαθρομεταναστευτικά αποβράσματα.
Ακόμα χειρότερο ότι επιτέθηκαν σε ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες και τους ανάγκασαν είτε με ψεύδη είτε με την βία να εγκαταλείψουν την περιουσία τους.
Γιατί κύριοι ξεχνάτε πως όλα αυτά οι πλατείες,τα σχολεία,οι δρόμοι ακόμα και οι στολές που φοράτε κύριοι της ΕΛΑΣ είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι η πολλοστή φορά που η ηγεσία της ΕΛΑΣ πέφτει σε τεράστιο σφάλμα και αυτό μας κάνει ειλικρινά να αναρωτιόμαστε αν πέρα απο την διορισμένη απο την κυβέρνηση ηγεσία υπάρχουν αστυνομικοί με ευαισθησία προς το λειτούργημα τους και αγάπη για την πατρίδα.
Που είστε κύριοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ;Που είστε να πάρετε θέση;
Ολοι θυμόμαστε τον ανηλεή ξυλοδαρμό των συνταξιούχων απο τα ΜΑΤ.
Θυμόμαστε να καίγεται η Αθήνα και να κρατούν..... αμυντική στάση.
Θυμόμαστε τα δακρυγόνα έξω απο το κοινοβούλιο που πετούσαν στο εξοργισμένο λαό που ζητούσε δικαιοσύνη.
Απο δω και πέρα θα θυμόμαστε και την επιλογή σας προς την.....διαφορετικότητα.
Και φυσικά για όσους καλοθελητές.....Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι το τζαμί θα γίνει.
Ομως να γίνει εκτός πρωτεύουσας και ΜΟΝΟΝ.....
Οταν αρχίσουν να φυλάσσονται τα σύνορα και δεν έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς κάθε χρόνο.
Οταν μπει επιτέλους ένα πλαφόν στους ΠΟΣΟΥΣ μπορεί αυτή η ρημαδοχώρα να φιλοξενήσει.
Και τέλος οταν μπορέσει αυτό το ανάπηρο κράτος να ελέγξει ΠΟΙΟΙ και πόσοι μένουν στην Ελλάδα.Αλλιώς στο μέλλον θα δουν την πραγματική διαφορετικότητα των ισλαμιστών και τότε ενδέχεται να υπάρξουν πραγματικά τρομοκρατικά χτυπήματα και όχι απο πιτσιρικάδες.
Εμείς εκφράζουμε τον φόβο μας και για κατι άλλο που βλέπουμε πως έρχεται με γοργά βήματα.
Εαν οι κυβερνήσεις συνεχίσουν το "προοδευτικό" παραμύθι....
Εαν τα ΜΜΕ συνεχίσουν την μονόπλευρη και συνήθως ψεύτικη ενημέρωση...
Εαν η αστυνομία είναι όχι μόνο ανίκανη να προστατεύσει τις οικογένειες και τις περιουσίες μας αλλά και επιλέξει ως εχθρό τους Έλληνες πολίτες στηρίζοντας την απάτη της πολυπολιτισμικότητας .
Εαν δεν σταματήσει η ανθελληνική προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας στα σχολεία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του Ελληνικού Εθνους.
Εαν το κράτος δεν αναχαιτίσει τις ορδές των λαθρο- εισβολέων αλλά και την μαζική υστερία της "προοδευτικής" αριστεράς που έχει αφεθεί να σκοτώνει,να καταστρέφει,να λεηλατεί,να υβρίζει,να καίει και να λοιδορεί ανοικτά ιδέες και σύμβολα.Και ακουλούθως με....σατυρικούς και....δημοσιογραφικούς τρόπους να ζητά την εξαφάνιση καθε ελληνικού στοιχείου και πατριωτικής φωνής.
Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω συνεχίσουν να συμβαίνουν και συν ότι υπάρχει πλεον και οργή του κόσμου για την οικονομική και πολιτική κατάντια τότε φοβάμαι πως θα χυθεί αίμα.
Και θα είναι δυστυχώς αίμα αδελφικό......
Και αυτή την φορά σίγουρα δεν θα είναι αίμα αθώων εργαζομένων όπως αυτών της ΜΑRFIN που κάηκαν ζωντανοί απο τα ακροαριστερά χαιδεμένα παιδιά σας.
Οταν η ίδια η συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανα της αρνείται να επέμβει και να σώσει την χώρα απο την καταστροφή.
Οταν μένει αμέτοχη...θεατής των γεγονότων στηριζόμενη στην ανάπηρη "δημοκρατία" του 10 και 20% ή επιδιώκει την εφαρμογή σχεδιασμών που θα γυρίσουν την χώρα στο μεσαίωνα και θα την παραδώσουν στις συμμορίες πολιτικές ή εγκληματικές τότε δυστυχώς ή ευτυχώς αναλαμβάνουν οι πολίτες. 

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Η Ελλάδα σημαδεύτηκε από τη χούντα αλλά και από την λεγόμενη αντίσταση. Αυτά είναι τα δύο μεγάλα κακά που έπεσαν πάνω στον ελληνισμό. Η χούντα πούλησε τη Κύπρο , σήκωσε τη μεραρχία από την ελληνική μεγαλόνησο και την άφησε ανυπεράσπιστη στις ορέξεις των τούρκων και των άγγλων. Το πραξικόπημα που ακολούθησε της ανάκλησης της μεραρχίας ήταν μια κατάφορη προδοσία και πράξη απροσμέτρητης εγκληματικής ανευθυνότητας. Απορώ πως υπάρχουν «εθνικιστές» οι οποίοι επαινούν ακόμη τη χούντα και επαναλαμβάνουν όπως ο ανεκδιήγητος Καρατζαφέρης το αισχρό εκείνο σύνθημα της τυραννίας « Ελλάς Ελλήνων χριστιανών».
Από την άλλη πλευρά , η Αντίσταση. Ένας αισχρός λαϊκισμός , ένας επαίσχυντος πολιτικαντισμός , ένας κενός ιδεολογισμός που ξεθεμέλιωσε την Ελλάδα σε όλους τους τομείς της ισχύος της , στην οικονομία , στη παιδεία , στο στρατό , στη δημόσια διοίκηση και παρέδωσε το έθνος στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους , στην διαφθορά του κομματισμού που κατάργησε τη λαϊκή θέληση και τη λαϊκή εκπροσώπηση. Η αντίσταση κατά της χούντας εξελίχθηκε στην ολέθρια μεταπολίτευση αρχίζοντας από το προδοτικό «Η Κύπρος κείται μακράν» για να καταλήξει στη παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.
Το δίδαγμα για μας τους εθνικιστές : Καταδίκη της χούντας και της μεταπολίτευσης. Καταδίκη της αστικής δημοκρατίας-πλουτοκρατίας και διεκδίκηση μιας εθνικής λαϊκής δημοκρατίας που θα απαλλοτριώσει τους απαλλοτριωτές του πλούτου και της πολιτικής βούλησης του λαού .Για μια Ελλάδα που θα ξαναβρεί τις ρίζες της στη προκλασική και κλασσική ελληνική παιδεία για να ενδυναμώσει τις αναζητήσεις στη τεχνολογία , τη τέχνη και την επιστήμη. Για μια Ελλάδα που θα ξαναδώσει το πλούτο στο λαό της και την ισχύ στο στρατό της .Για μια Ελλάδα που θα διεκδικήσει τα σκλαβωμένα χώματα της στη Κύπρο , στη Βόρειο Ήπειρο , στο Μοναστήριο, στην Ανατολική Ρωμυλία , στο Πόντο και την Ιωνία μέσα από ένα αυτοκρατορικό κοσμικό κράτος που θα θέσει ως υπέρτατη αξία του την εσωτερική ελευθερία και την πραγμάτωση της σε πολιτισμό.
Είναι καιρός να ενταφιαστούν τα πτώματα , τα ιδεολογήματα και οι πρακτικές που γέννησε η χούντα και η μεταπολίτευση και να πορευθούμε σε μια νέα Ελλάδα αναγεννημένη μέσα από τον πολιτισμό της και την αιώνια δόξα της .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ-ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ