ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ !!

Print

Παρακολούθησα τα εμετικα δελτία ειδησεων το βραδυ για να δω τι ελεγαν για το θεμα με τη προσευχη των ισλαμιστων και πραγματικα εξοργιστηκα.
Σε ολα τα καναλια, εγινε κριτικη στους γενναιους ελληνες κατοικους που αντιδρασαν στη πλατεια αττικης παρουσιαζοντας τους ως μια μικρη και ρατσιστικη μειοψηφεια.
Εχει περασει γραμμη σε ολα τα κωλοκαναλα να λοιδορουνται οι ελληνες κατοικοι και να προωθειται η ανεκτικοτητα υπερ των λαθρομεταναστων ισλαμιστων.
Στη πραγματικοτητα κρυβεται και κατι αλλο απο πισω.
Οι αρχες φοβουνται πιθανες τρομοκρατικες ενεργειες απο τους μοσυουλμανους γιαυτο υποχωρουν σε καθε αιτημα τους και σκυβουν το κεφαλι.
Τα ιδια γινονται και στην Αγγλια. Εχει εφαρμοστει μαλιστα και η σαρια σε περιοχες της αγγλιας με την ανοχη του κρατους που φοβαται την αντοδραση των ισλαμιστων.
Πρεπει οι γελοιοι πολιτικοι να συνειδητοποιησουν οτι εδω ειναι ελλαδα και οχι ισλαμαμπαντ. Οι λαθρομεταναστες πρεπει να απελαθουν αμεσα.
Συντρεχουν χιλιαδες λογοι για αυτο.
Εθνικη ασφαλεια, δημοσια υγεια, εγκληματικοτητα, αλλοιωση δημογραφικων κλπ.
Αλλα πανω απο ολα, κινδυνευει ο ανωτερος δυτικος πολιτισμος μας (προιον χιλιαδων ετων δημιουργιας) απο τις ορδες του τριτοκοσμικου ισλαμ.


post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΑΘΗΝΑ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ !! http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/blog-post_5780.html#ixzz15Xl2s6cE
Under Creative Commons License: Attribution

0 σχόλια: