ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Print

Οπως και οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες έτσι και εμείς έχουμε στηρίξει κατά το παρελθόν την ΕΛΑΣ.
Και αυτό όχι απο κάποια ιδεοληψία ή συμπάθεια στο παλιό σύστημα της χωροφυλακής...ο νοών νοήτω.....
Αλλά για τον αυτονόητο λόγο πως πρόκειται για ελληνόπουλα που με μισθούς πείνας προσπαθούν να προστατέψουν την κοινωνία απο τα παράσιτα.
Σε αυτή λοιπόν την προσπάθεια τους καθε νομοταγής πολίτης έχει υποχρέωση να βοηθά όπου μπορεί.
Σε μια χώρα που γίνεται ακριβώς το αντίθετο....Ξεπουλούνται τα πάντα. Θαυμάσαμε την ενέργεια των αστυνομικών που προτίμησαν να χάσουν την δουλειά τους παρά να προδώσουν τα πιστεύω τους.
Ομως η χθεσινή πράξη της αστυνομίας είναι απο παράνομη εως ανθελληνική.
Η άδεια...που ουσιαστικά δεν υπήρξε της αστυνομίας σε χιλιάδες μουσουλμάνους να καταλάβουν δημόσιους χώρους.Χώρους που έχουν κληθεί οι ίδιοι να φυλάσσουν...
Χώρους που έχει πληρώσει και πληρώνει ο φορολογούμενος Ελληνας πολίτης και όχι οι εισβολείς "μουτζαχεντίν".Είναι πράξη που οι Ελληνες πατριώτες έκριναν καταλλήλως.
Χειρότερο είναι πως αυτοί στους οποίους οι πολίτες εμπιστεύονται σε καθε ευνομούμενη πολιτεία την φύλαξη της ζωής και τις περιουσίας τους την παρέδωσαν βορά στα λαθρομεταναστευτικά αποβράσματα.
Ακόμα χειρότερο ότι επιτέθηκαν σε ΕΛΛΛΗΝΕΣ πολίτες και τους ανάγκασαν είτε με ψεύδη είτε με την βία να εγκαταλείψουν την περιουσία τους.
Γιατί κύριοι ξεχνάτε πως όλα αυτά οι πλατείες,τα σχολεία,οι δρόμοι ακόμα και οι στολές που φοράτε κύριοι της ΕΛΑΣ είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι η πολλοστή φορά που η ηγεσία της ΕΛΑΣ πέφτει σε τεράστιο σφάλμα και αυτό μας κάνει ειλικρινά να αναρωτιόμαστε αν πέρα απο την διορισμένη απο την κυβέρνηση ηγεσία υπάρχουν αστυνομικοί με ευαισθησία προς το λειτούργημα τους και αγάπη για την πατρίδα.
Που είστε κύριοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ;Που είστε να πάρετε θέση;
Ολοι θυμόμαστε τον ανηλεή ξυλοδαρμό των συνταξιούχων απο τα ΜΑΤ.
Θυμόμαστε να καίγεται η Αθήνα και να κρατούν..... αμυντική στάση.
Θυμόμαστε τα δακρυγόνα έξω απο το κοινοβούλιο που πετούσαν στο εξοργισμένο λαό που ζητούσε δικαιοσύνη.
Απο δω και πέρα θα θυμόμαστε και την επιλογή σας προς την.....διαφορετικότητα.
Και φυσικά για όσους καλοθελητές.....Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι το τζαμί θα γίνει.
Ομως να γίνει εκτός πρωτεύουσας και ΜΟΝΟΝ.....
Οταν αρχίσουν να φυλάσσονται τα σύνορα και δεν έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες εισβολείς κάθε χρόνο.
Οταν μπει επιτέλους ένα πλαφόν στους ΠΟΣΟΥΣ μπορεί αυτή η ρημαδοχώρα να φιλοξενήσει.
Και τέλος οταν μπορέσει αυτό το ανάπηρο κράτος να ελέγξει ΠΟΙΟΙ και πόσοι μένουν στην Ελλάδα.Αλλιώς στο μέλλον θα δουν την πραγματική διαφορετικότητα των ισλαμιστών και τότε ενδέχεται να υπάρξουν πραγματικά τρομοκρατικά χτυπήματα και όχι απο πιτσιρικάδες.
Εμείς εκφράζουμε τον φόβο μας και για κατι άλλο που βλέπουμε πως έρχεται με γοργά βήματα.
Εαν οι κυβερνήσεις συνεχίσουν το "προοδευτικό" παραμύθι....
Εαν τα ΜΜΕ συνεχίσουν την μονόπλευρη και συνήθως ψεύτικη ενημέρωση...
Εαν η αστυνομία είναι όχι μόνο ανίκανη να προστατεύσει τις οικογένειες και τις περιουσίες μας αλλά και επιλέξει ως εχθρό τους Έλληνες πολίτες στηρίζοντας την απάτη της πολυπολιτισμικότητας .
Εαν δεν σταματήσει η ανθελληνική προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των παιδιών μας στα σχολεία που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση του Ελληνικού Εθνους.
Εαν το κράτος δεν αναχαιτίσει τις ορδές των λαθρο- εισβολέων αλλά και την μαζική υστερία της "προοδευτικής" αριστεράς που έχει αφεθεί να σκοτώνει,να καταστρέφει,να λεηλατεί,να υβρίζει,να καίει και να λοιδορεί ανοικτά ιδέες και σύμβολα.Και ακουλούθως με....σατυρικούς και....δημοσιογραφικούς τρόπους να ζητά την εξαφάνιση καθε ελληνικού στοιχείου και πατριωτικής φωνής.
Αν λοιπόν όλα τα παραπάνω συνεχίσουν να συμβαίνουν και συν ότι υπάρχει πλεον και οργή του κόσμου για την οικονομική και πολιτική κατάντια τότε φοβάμαι πως θα χυθεί αίμα.
Και θα είναι δυστυχώς αίμα αδελφικό......
Και αυτή την φορά σίγουρα δεν θα είναι αίμα αθώων εργαζομένων όπως αυτών της ΜΑRFIN που κάηκαν ζωντανοί απο τα ακροαριστερά χαιδεμένα παιδιά σας.
Οταν η ίδια η συντεταγμένη πολιτεία με τα όργανα της αρνείται να επέμβει και να σώσει την χώρα απο την καταστροφή.
Οταν μένει αμέτοχη...θεατής των γεγονότων στηριζόμενη στην ανάπηρη "δημοκρατία" του 10 και 20% ή επιδιώκει την εφαρμογή σχεδιασμών που θα γυρίσουν την χώρα στο μεσαίωνα και θα την παραδώσουν στις συμμορίες πολιτικές ή εγκληματικές τότε δυστυχώς ή ευτυχώς αναλαμβάνουν οι πολίτες. 

0 σχόλια: