ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Απειλούν οι τούρκοι κατακτητές της γης μας πως εάν δεν εξευρεθεί λύση μέχρι το τέλος του χρόνου , θα απαιτήσουν άρση του λεγομένου εμπάργκο , άνοιγμα των κατεχομένων λιμανιών και αναγνώριση του ψευδοκράτους .
Μετά το σχέδιο Ανάν και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος οι τούρκοι κατηγορούν τη πλευρά μας για χρονοτριβή , αδιαλλαξία και άσκηση πολιτικής απομόνωσης του κατοχικού μορφώματος . Η αποδοχή του σχεδίου Ανάν και ο τρόπος που διεξήχθη το δημοψήφισμα από δύο εκλογικά σώματα με τη συμμετοχή των εποίκων , έδωσε λαβή στους κατακτητές να εμφανίζονται σήμερα ως αδικημένοι . Γιαυτό δεν είναι τυχαίο που ο καλούμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων είπε σε πρόσφατη δήλωση του ότι «χρειάζεται μια δύναμη που θα ταρακουνήσει τους ε/κ. ''Εδώ και χρόνια έγινε προσπάθεια να γίνει, αλλά δεν έγινε. Αυτό δεν πρέπει να αναμένεται από την ΕΕ, ούτε από τους Τ/κ'', πρόσθεσε.» Εννοεί ότι η τουρκική εισβολή δεν ήταν αρκετή για να «ταρακουνήσει» τους ε/κ και ότι με λίγα λόγια χρειάζεται μια δεύτερη βίαιη ενέργεια που θα κάμψει την αδιαλλαξία των ε/κ .
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ενδοτικής πολιτικής μας . Φτάσαμε στο σημείο να εμφανίζονται οι εισβολείς και κατακτητές ως θύματα και να καλλιεργούν την ιδέα της καταφυγής σε ένα νέο ταρακούνημα προς άρση της εις βάρος τους «αδικίας» .
Εάν συνεχιστεί η υποχωρητική πολιτική των κρατούντων πολύ σύντομα θα ανοίξει η αυλαία του παραλόγου όπου οι κατακτητές θα διεκδικούν δια της βίας τα «καταπατημένα δίκαια» τους .
Εδώ και τώρα επείγει να τεθεί στο τραπέζι των αποφάσεων και στη Κύπρο και στην Ελλάδα , η εφαρμογή της στρατηγικής της απελευθέρωσης .
Στο αδιέξοδο της υποχώρησης να απαντήσουμε με την ένοπλη διεκδίκηση της σκλαβωμένης πατρίδος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


ΕΔΗΚ