ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

[ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ]:ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡIΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Print
Το τι σήμαιναν οι δηλώσεις Παπανδρέου για μείωση της Εθνικής κυριαρχίας αρχίζει να φαίνεται.Ουτε 24 ώρες δεν πέρασαν απο το "σχέδιο σωτηρίας" ή μάλλον σχέδιο υποτέλειας που εμπνεύστηκαν οι "σωτήρες" μας.
Και η πρώτη έκπληξη που μας επιφύλασσαν έγινε γνωστή και αφορά την Κύπρο.Το κτύπημα της Κομισιόν ήρθε με την έναρξη της διαδικασίας έγκρισης του Κανονισμού απ’ευθείας εμπορίου με τα κατεχόμενα.Τη διαδικασία για έγκριση του Κανονισμού ενεργοποίησαν η Κομισιόν και ο αρμόδιος Επίτροπος Στεφάν Φούλε, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους.
Αν και ο κανονισμός δεν έχει ακόμη εγκριθεί από τα κράτη μέλη της Ε.Ε όμως έχει ήδη τεθεί για έγκριση ενώπιον της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου της Ευρωβουλής. Εκμεταλλευόμενοι την εγκεκριμένη Συνθήκη της Λισαβόνας και τις προϋποθέσεις της ο Στεφάν Φουλέ και οι στενοί του συνεργάτες έδρασαν αστραπιαία και με ιδιαίτερο ζήλο με σκοπό να εγκριθεί ο κανονισμός του απευθείας εμπορίου από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη συνέχεια από το Συμβούλιο των 27 κρατών-μελών.Να πούμε εδώ ότι η συνθήκη της Λισαβόνας που ηλιθίως υπέγραψε Ελλάδα και Κύπρος προβλέπει ότι για την ψήφιση του Κανονισμού ΔΕΝ χρειάζεται η ομοφωνία των 27 κρατών-μελών παρά μια απλή πλειοψηφία.
Στη θέση του εισηγητή της έκθεσης βρίσκεται ο τουρκικής καταγωγής, Βούλγαρος ευρωβουλευτής της Ομάδας των Φιλελευθέρων Μετίν Καζακ. Ο Καζάκ μάλιστα ήταν ο πρώτος που εισηγήθηκε τη σύσταση στην Ευρωβουλή την "Ομάδα Φίλων της Τουρκίας". Ακόμα ένα μελανό σημείο είναι ότι με το άρθρο 133 της Συνθήκης Λισαβόνας γίνεται λόγος για εμπόριο της Ε.Ε και τρίτων χωρών και συνεπώς αναβαθμίζεται αυτόματα το ψευδοκράτος.Είναι φανερό ότι εντός της ΕΕ υπάρχουν κυρίως υψηλόβαθμοι γραφειοκράτες οι οποίοι προσπαθούν είτε λόγω των φιλοτουρκικών αισθημάτων τους είτε με το...αζημίωτο να κάνουν πράξη την έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.Εκμεταλεύομενοι την αδυναμία της Κυπριακής κυβέρνησης και την "σιωπή ιχθύος" της Ελληνικής που αρκείται στο ξεροκόμματο των "σωτήρων".

0 σχόλια: