ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 141 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ 73 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ

Print

ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...

Το ταξίδι της επιστροφής, αυτή τη φορά με ασφαλείς συνθήκες αλλά και με αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, ξεκινάει για 73 μετανάστες από τον Αγιο Δομίνικο που έφτασαν στην Ελλάδα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και διαπιστεύσεις.

Ο Αγιος Δομίνικος (Δομινικανή Δημοκρατία) καταλαμβάνει το ανατολικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλας στην Καραϊβική, δίπλα από την Αϊτή στη δυτική πλευρά. Με πτήση τσάρτερ οι 19 άνδρες και οι 54 γυναίκες από το νησί της Καραϊβικής θα επιστρέψουν στην χώρα τους περίπου 20 ώρες μετά την απογείωση από το Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μαζί με τους λαθρομετανάστες ταξιδεύουν, σε ένα διήμερο ιδιαίτερα... «εκτός έδρας» και 139 αστυνομικοί, όπως και δύο γιατροί. Το πρόγραμμα επαναπατρισμού σημειώνεται ότι χρηματοδοτείται κατά 25% από εθνικά κεφάλαια και κατά 75% από τον ΟΗΕ.


ΕΘΝΟΣ

0 σχόλια: