ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

20.000 άνθρωποι στο Προεδρικό μέχρι στιγμής (Συνεχής ενημέρωση)

Print

IMAG0013 1024x613 20.000 άνθρωποι στο Προεδρικό μέχρι στιγμής (Συνεχής ενημέρωση) (Συνεχής ενημέρωση)
Τελευταία ενημέρωση 20:43 : Μόλις τώρα άναψαν τα φώτα και η λαοθάλασσα είναι πλέον και ορατή.
Τελευταία ενημέρωση 20:15 : Ο κόσμος φωνάζει ότι ενώ ο Πρόεδρος είναι μορφωμένος στο λεξικό του δεν υπάρχει η λέξη συγνώμη και  το μόνο που το νοιάζει είναι η Προεδρία του  Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τελευταία ενημέρωση 21:06 :  Η λαοθάλασσα αυξάνεται όλο και περισσότερο, υπάρχει 20.000 κόσμος αυτή τη στιγμή, ο οποίος είναι εξαγριωμένος αφού τα φώτα είναι κλειστά και δεν αφήνουν να φανεί αυτή η τεράστια διαδήλωση του Κυπριακού λαού. Με συνθήματα το πλήθος ζητά να ανάψουν τα φώτα ” Αίσχος κλείσατε τα φώτα” και “ Το θράσος του Θράσου έσβησε τα φώτα”.
Τεράστιο πανό που γράφει “Φασιστάς είσαι και φαινεσαι” περνάει τώρα πάνω από τον αγανακτισμένο κόσμο.
Τελευταία ενημέρωση 20:58 : Ο αγανακτισμένος κόσμος άρχισε και φωνάζει συνθήματα όπως “Χριστόφια δολοφόνε”, “Χριστόφια παραιτήσουν εσύ και οι Υπουργοί σου”. Μετά και από το σημερινό διάγγελμα του Προέδρου ο κόσμος δίνει την δική του απάντηση λέγοντας ” Τη Δευτέρα μας είπατε χούλιγκανς, την Τρίτη ακροδεξιούς, σήμερα σας απαντάμε παραιτηθείτε” και “Χριστόφια προδότη που είναι η συγνώμη”.
Επίσης ένα από τα πανό γράφει χαρακτηρηστικά  ”Παρελαβα κρατος θα παραδώσω κρατήρα”…
Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν συνθήματα και κατά του Γενικού Εισαγγελέα.
Τελευταία ενημέρωση 20:42 : Πάνω από 10.000 χιλιάδες κόσμου έχει ήδη μαζεύτει στο Προεδρικό Μέγαρο εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία για την έκρηξη στη Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης” στο Μαρί.
onlycy.com

0 σχόλια: