ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στέφανος Στεφάνου ’12 νεκροί και 62 τραυματίες’

Print

Stefanou Stefanos Στέφανος Στεφάνου 12 νεκροί και 62 τραυματίες Ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Στέφανος Στεφάνου, ανακοίνωσε μόλις τώρα ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται  στους 12 ενώ υπήρξαν και 62 τραυματίες,  δυο εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματίες.
Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ο ΥΠΑΜ και ο Αρχηγός ΓΕΕΦ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους παρακάλεσε να παραμείνουν στις θέσεις τους έως την αντικατάστασή τους.
Είπε ότι η Κυβέρνηση κηρύσσει τριήμερο πένθος , οι σημαίες θα κυματίζουν σε όλα τα δημόσια κτίρια μεσίστιες ως την Τετάρτη και οι κηδείες των θυμάτων θα τελεστούν δημοσία δαπάνη.
Ο Εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι αποφασίστηκε η μετάκληση εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό για να συνδράμουν στις έρευνες για την τραγωδία.
onlycy.com

0 σχόλια: