ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ" Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Print

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓH του Μιχαλολιάκου: NAI ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ στην επιστροφή στη Δραχμή! Αν γίνει κυβέρνηση, ο κάθε πολίτης όλης της χώρας μας, θα υποχρεωθεί να παραχωρήσει το μισό ποσό των τραπεζικών του καταθέσεων στον άεργο φαταούλα τύραννο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!


Από επιστολή απάντηση της "Χρυσής Αυγής" του Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ
Αυτά που θα διαβάσετε δεν τα γράφει κάποιος από το ΒΗΜΑ ούτε κάποιος αντιφα, αλλά τα γράφει η ΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ!

"Η Χρυσή Αυγή είναι κίνημα ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Επομένως παρά τις όποιες εθνικιστικές κορώνες δεν υιοθετεί την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή. "

"Να λοιπόν τι θα έπραττε η Χρυσή Αυγή.

Θα κατέσχε εν μια νυκτί το 50% των ιδιωτικών καταθέσεων όλων των Ελλήνων πολιτών (φυσικών και νομικών προσώπων) αλλά το 100% των καταθέσεων του πολιτικού προσωπικού."

"Η Χρυσή Αυγή δηλαδή, θα οικειοποιείτο δημόσια το συσσωρευμένο λίπος της οικονομίας "


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΑΕΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!


XA WATCH

0 σχόλια: