ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Κλείδωσε το πρώτο πακέτο μέτρων – Τι περιλαμβάνει

Print
Συναίνεση έφερε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οικονομία. Η σύσκεψη των αρχηγών κλείδωσε το πρώτο πακέτο μέτρων και δεσμεύτηκε για νέο κύμα βραχυπρόθεσμων μέτρων, τα οποία να αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις από τη τραγωδία της 11ης Ιουλίου.

Πρόεδρος και πολιτικοί αρχηγοί, κατέληξαν χθες σε πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μείωση θέσεων, υπερωριών και επιδομάτων στο ευρύτερο δημόσιο τομέα, στόχευση των κοινωνικών παροχών και κατάργηση ημικρατικών οργανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε η κατάργηση θέσεων στο ευρύτερο δημόσιο τομέα, η παγοποίηση των διαδικασιών πλήρωσης κενών θέσεων και η μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 5 χιλιάδες τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το βραχυπρόθεσμο πακέτο περιλαμβάνει επίσης επέκταση του χρόνου των προσαυξήσεων, ένταξη των νεοεισερχομένων στο ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων και υπολογισμό της σύνταξης και του εφάπαξ, με βάση το μέσο όρο μισθών των τελευταίων 30 μηνών.
sigmalive

0 σχόλια: