ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ"

Print
Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων απο την ημέρα Ανεξαρτησίας στην Κύπρο οι Αμερικάνοι "σύμμαχοι" δεν ντράπηκαν και έσπευσαν να ευχηθούν.
"Με τον πρόεδρο Ομπάμα και το λαό των ΗΠΑ, συγχαίρω το λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας την 50ή τους Ημέρα Ανεξαρτησίας αυτό τον Οκτώβριο.
Η Κύπρος ήταν σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και για λαό και πολιτισμούς από χιλιάδων ετών. Οι ΗΠΑ εκτιμούν την μακρά φιλία μεταξύ των χωρών μας. Στα 50 χρόνια των διμερών σχέσεων, οικοδομήσαμε μία ισχυρή εταιρική σχέση και προσβλέπουμε να εργαστούμε από κοινού για να διευρύνουμε τη σχέση μας στο μέλλον".
Αυτά τονίζει μεταξύ αλλών στο μήνυμα της η Χίλαρι.......
Θέλουμε όμως και εμείς ως απλοί πολίτες να ευχαριστήσουμε με την σειρά μας τον Αφρο-αμερικανό πρόεδρο και την Εβραιο-Αμερικανίδα ΥΠΕΞ για τις "ευχαριστίες" τους.
Μάλιστα ευχαριστούμε διαχρονικά όλη την ελεγχόμενη απο τους Σιωνιστές νυν και πρώην ηγεσία των ΗΠΑ.
Τους ευχαριστούμε για τον εμφύλιο πόλεμο που μας προκάλεσαν παρέα με τους Βρετανούς τσάτσους τους.
Τους ευχαριστούμε γιατί σφύριζαν αδιάφορα όταν Ελληνοκύπριοι οδηγούνταν στις κρεμάλες απο το αποικιοκρατικό καθεστώς.
Τους ευχαριστούμε γιατί όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και εξόπλισαν την Τουρκία.
Τους ευχαριστούμε που η χώρα της "ελευθερίας" που θέλει σώνει και καλά να εκδημοκρατίσει όλο τον κόσμο ανέχτηκε για δεκαετίες την τουρκική χούντα.
Τέλος τους ευχαριστούμε που εξαπάτησαν την Ελλάδα σε ένα στημένο παιχνίδι με σκοπό να δημιουργηθεί ο "Αττίλας" και να συντελεστεί η σημερινή κατάσταση.
Ευχαριστούμε για όλα είσαστε πραγματικοί "φίλοι" και "σύμμαχοι". 

0 σχόλια: