ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Print

Θυμάστε τον πρώην πρωθυπουργό που τώρα κανει τα μπανάκια του ανέμελος μαζί με τον ανίκανο και άχρηστο Αλογοσκούφη που κόμπαζαν ότι η "Ελλάδα είναι η χώρα της ΕΕ που πλήγηκε λιγότερο απο την κρίση";
Η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΗ χώρα της ευρωζώνης που θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ύφεση και το 2011 ενω η ανεργία αναμένεται να αναρριχηθεί το ίδιο έτος πάνω από το 13% του ενεργού πληθυσμού!!!!
Το δημόσιο χρέος θα ξεπεράσει το 130% του ΑΕΠ και το δημοσιονομικό έλλειμμα θα κυμανθεί το 2011 στο 10% του ΑΕΠ.
Αυτές είναι οι προβλέψεις που θεωρούνται μάλιστα "ωραιοποιημένες" για ορισμένους δείκτες διότι όπως επισήμανε ο αρμόδιος επίτροπος Ολι Ρεν, αναμένεται να είναι ακόμη χειρότερες για την ανάπτυξη και την απασχόληση.
Αυτά περιγράφει η έκθεση της Ευρωπαικής Επιτροπής για την τριετία 2009-2011 που αφορά την ελληνική οικονομία.
Και βέβαια τα κομματόσκυλα μην σπεύσουν να υποστηρίξουν ότι αυτό είναι έργο ΜΟΝΟ της ΝΔ.Είναι έργο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Ειναι εργο όλων αυτών που όταν έρεεαν τα πακέτα "Ντελόρ" (δανεικά και αγύριστα) εκείνοι συνέχιζαν να δανείζονται για να καλύψουν τις αρπαχτές.
Και δεν είναι μόνο κλέφτες αλλά και ψεύτες που ακόμα και σήμερα προκειμένου να διατηρήσουν τις καρέκλες και τους παχυλούς μισθούς τους ψεύδονται ασύστολα στον ελληνικό λαό πουλώντας του ψεύτικη ελπίδα μήπως και γλυτώσουν το τομάρι τους.
Εμεις λοιπόν που δεν είμαστε οικονομολόγοι αλλά σαν απλοί και αφελείς πολίτες θέλουμε να ρωτήσουμε τον υπουργό Οικονομίας...
κ.Παπακωνσταντίνου γνωρίζετε την αντίστοιχη περίπτωση της Αργεντινής.....
Φυσικά δεν μιλάμε για την περίπτωση του προέδρου της χώρας Φερνάντο ντε λα Ρούα που αφού φαλίρισε την χώρα κατω απο την λαϊκή κατακραυγή την κοπάνησε απο το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο μιας και ο πρωθυπουργός ΣΑΣ κινείται...ακόμα τουλάχιστον ελεύθερα.
Απλά θέλουμε να ρωτήσουμε ΠΩΣ είσθε τόσο σίγουρος ότι παρόλες τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού θα υπάρξει αποτέλεσμα απο την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι το χρέος της χώρας είναι 300 δις ευρώ.
Ενω το αντίστοιχο χρέος της Αργεντινής που σημειωτέων τελικά κήρυξε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ είναι μόλις....9ο δις!!!!! και όχι ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ δηλαδή περίπου 70 δις ευρώ.
Μήπως έχετε την καλοσύνη να εξηγήσετε στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο τα μέτρα σας θα αποτρέψουν το μοιραίο;
Και δεν είναι τίποτα άλλο απο δεσμεύσεις και εξαγορά πολιτικού χρόνου για να μείνετε γαντζωμένοι στις καρέκλες;
 

0 σχόλια: