ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Print

Με την μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων ετών απάντησε ο ελληνικός λαός απέναντι στην πρόθεση των πολιτικάντιδων να παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας στους ξένους.
Η ατιμωρισία,η αδικία και η αναισθησία κάποιων ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής.
Χιλιάδες κόσμου σε πείσμα των γνωστών κομματαρχών και των γνωστών εργατοπατέρων που έσπευσαν να καπελώσουν τον αυθόρμητο ξεσηκωμό των σύγχρονων δούλων ξεχύθηκαν στους δρόμους ζητώντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.
Απλοί εργαζόμενοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία όχι αριστεροί,δεξιοί ή κεντρώοι αλλά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ έστρεψαν την δικαιολογημένη οργή τους σε αυτό που απο σύμβολο δημοκρατίας κατάντησε απο τους λαοπλάνους εθνοπατέρες το σύμβολο της διαφθοράς και της κοινωνικής αναλγησίας.
Σήμερα είναι η πραγματική μέρα που ο λαός εχει τον λόγο.
Σήμερα είναι η μέρα που τα κόμματα όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Και αυτό δεν θα σταματήσει εδώ.
Δεν φταίνε τίποτα τα λιμάνια,η Ακρόπολη,τα εργοστάσια και οτιδήποτε άλλο που με κόπο έφτιαξαν οι πρόγονοι μας.Το μπουρδέλο όπως φώναζαν οι διαδηλωτές είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει ειδάλλως να καεί γιατί αποδείχθηκε ανάξιο και ούτε πλέον έχει την λαϊκή στήριξη.
Μια λαϊκή στήριξη που οι έγκλειστοι βουλευτές που έτρεμαν στους διαδρόμους της βουλής σαν ποντίκια την εκμεταλλεύτηκαν και την ποδοπάτησαν με το χειρότερο τρόπο.
Κρυμμένοι πίσω απο τις ασπίδες των ΜΑΤ απέφευγαν να βγουν και να συναντήσουν τους....ψηφοφόρους τους γιατί ήξεραν ότι ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Μόνο το βράδυ όταν έπεσε η νύχτα σαν τους κλέφτες βγήκαν για να γεμίσουν τα κανάλια με την άχρηστη παρουσία τους και τον ξύλινο πολιτικό λογο που πλέον είναι τόσο αισχρός και αηδιαστικός όσο και η αντιμετώπιση που επιφύλαξαν για τον λαό.
Μοναδικό μελανό σημείο ο θάνατος τριών εργαζομένων απο το αναρχο-αντιεξουσιαστικό συνονθύλευμα που αλίμονο η δημοκρατία που όλοι τους οι ξεφτιλισμένοι εθνοπατέρες έχουν κακοποιήσει επέβαλε και επιβάλει την ύπαρξη του συγκεκριμένου παρακράτους.
Επιβάλει το έτος 2010 να υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί κρατούμενοι και τα "παιδιά" του Χρυσοχοίδη και του πατριδέμπορα Καρατζαφέρη τα οποία "πρέπει να ακούσουμε" να δολοφονούν αθώους εργαζομένους στο όνομα ΠΟΙΟΥ;
Αντε ρε αλήτες τώρα να τους ακούσετε.
Αλλά το αίμα των αθώων όπως και ο ιδρώτας του ελληνικού λαού που κλέψατε και τζογάρατε θα πέσει στα κεφάλια σας.
Τώρα είναι η ώρα.Τώρα ή Ποτέ.
Ολοι μαζί ενωμένοι όχι πράσινοι,κόκκινοι,μπλέ αλλά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ με μόνο χρώμα το γαλάζιο και λευκό του ιερού μας συμβόλου.
Αυτού του συμβόλου που σκέπασε χιλιάδες προγόνους μας οι οποίοι πάνω απο το συμφέρον τους έβαλαν το συμφέρον της πατρίδας και των επόμενων γενεών των Ελληνων.
Κλείνοντας σας παραθέτω τα λόγια του εκφωνητή του BBC που περιέγραφε τα επεισόδια εξω απο το κτίριο της διαφθοράς...."ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ DNA του...."
Και αυτό είναι το μόνο που φοβούνται τον αγώνα όχι του ΠΑΜΕ ή της ΑΔΕΔΥ ή της ΓΕΣΕΕ ή της ΠΑΣΚ αλλά τον αγώνα των ΕΛΛΗΝΩΝ γιατί ξέρουν ότι αν συμβεί αυτό όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης όταν αποφασίσουμε έναν τέτοιο αγώνα θα είναι ως εσχάτων και λίγες φορές θα χάσουμε αλλά τις περισσότερες θα βγούμε νικητές.
Αγώνα για ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 

0 σχόλια: