ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΕΞΟΧΟΤΑΤΕ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ

Print

Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας "επιστρατεύτηκε" ......
"Αποκρουστική βία ξένη προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τη δράση που οδήγησε στο θάνατο τριών νέων ανθρώπων".
δήλωσε ο κ. Παπούλιας.
Απο όλο τον δίκαιο αγώνα και την πρωτοφανή διαδήλωση των απελπισμένων και εξαγριωμένων Ελλήνων ο πρώτος πολίτης της χώρας επέλεξε δηλώσεις ΜΟΝΟ για την δολοφονία των τριών.
Δηλώσεις για τα αιτήματα του λαού για ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν έχετε κ.Πρόεδρε;
Και για να έχουμε καλό ερώτημα ξέρετε μήπως κανένα "αξιακό" σύστημα ακόμα και δημοκρατικό που να επιβλήθηκε ειρηνικά;
Γιατί εμείς...αλλα θυμόμαστε.
Αντι να βγαίνετε με τα γνωστά ανευ ουσίας ευχολόγια είναι χρέος σας να αναλάβετε και εσείς τις ευθύνες σας και όχι να δηλώνετε αφελώς ότι
"Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης".
Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών Εξοχότατε κ.Πρόεδρε είναι αν αυτός ο λαός που για δεκαετίες καταληστέψατε,προδώσετε,εξαπατήσατε και στο τέλος κλέψατε ακόμα και τα όνειρα και τις ελπίδες του θα βρεί επιτέλους δικαίωση.
Θα δει επιτέλους τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ να τιμωρούνται
Θα δει να δημεύονται οι περιουσίες τους και να πηγαίνουν στο ταμείο το οποίο χωρίς ντροπή δημιούργησαν οι πολιτικάντιδες για να αποδείξουμε τον....πατριωτισμό μας.
κ.Πρόεδρε είσθε αυτός που εκπροσωπεί τον θεσμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και η θέση σας είναι με τον αγωνιζόμενο λαό και όχι με τους κλέφτες και τα λαμόγια.
Και μιας και δηλώσατε ότι θα μας κρίνει η ιστορία...
Είναι η ώρα και για σας να επιλέξετε γιατί η ιστορία θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ.
Αν θέλετε να κάνετε καλό στην χώρα να πείσετε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές.
Αλλωστε γνωρίζετε και είναι πλεον ολοφανερό ότι οι εκλογές του Οκτωβρίου που έφεραν τον κ.Παπανδρέου στην εξουσία ήταν επι της ουσίας μια ευθεία εξαπάτηση του ελληνικού λαού.
Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχετε καμία υποχρέωση απέναντι στα χρεοκοπημένα κόμματα που βούλιαξαν την Ελλάδα.Αλλωστε ο θεσμός σας είναι για χρόνια τώρα εργαλείο εκμετάλλευσης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και έτσι χρησιμοποιείτε για αυτό άλλωστε δεν θέλησαν ΠΟΤΕ να γίνεται η εκλογή σας απευθείας απο τον λαό.
Αρα η μόνη σας υποχρέωση είναι απέναντι στην πατρίδα που δέχεται εισβολή.
Απέναντι στον ξεσηκωμένο και καταληστευμένο λαό που δεν ζητά τίποτα άλλο παρα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Απέναντι στο Σύνταγμα που έχει καταπατηθεί.
Και απέναντι στην ίδια την δημοκρατία που έχει μεταβληθεί σε μια οικονομική χούντα και καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό. 
 

0 σχόλια: