ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Έρογλου ‘Μέχρι τον Οκτώβριο οι διαπραγματεύσεις’

Print

eroglou1 Έρογλου Μέχρι τον Οκτώβριο οι διαπραγματεύσεις 
Η διαπραγματευτική διαδικασία στο Κυπριακό θα τερματιστεί τον Οκτώβριο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, υποστήριξε ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σχολιάζοντας την αναφορά του ΓΓ του ΟΗΕ περί νέας συνάντησης του με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων τον Οκτώβριο, ο κ. Έρογλου την χαρακτήρισε σημαντική διότι, όπως ισχυρίστηκε, καταδεικνύει ότι οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν για πάντα.
Ανέφερε ότι το πρόγραμμα από τούδε και στο εξής είναι σαφές και υποστήριξε ότι η διαδικασία θα τερματιστεί τον Οκτώβριο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Είπε, επίσης, ότι η τουρκική κυβέρνηση συμφωνεί πλήρως με τους Τ/κ σε ό,τι αφορά την πολιτική που ακολουθείται στις διαπραγματεύσεις.
Ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι θέσεις της τ/κ πλευράς για το εδαφικό «κατέστρεψαν τα σχέδια» του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Ανέφερε περαιτέρω ότι θα προσπαθήσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία στις εντατικές συνομιλίες και υποστήριξε ότι η συζήτηση που θέλει να κάμει ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφορικά με τη βάση των συνομιλιών «έχει τελειώσει».

onlycy.com

0 σχόλια: