ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Print
Οσο αφορά το βρωμόξυλο στον Χατζηδάκη διαβάζουμε στον τύπο πως :
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.Αντικείμενο της έρευνας είναι να εξακριβωθεί από ποιους και υπό ποιες συνθήκες δέχθηκε την επίθεση ο πρώην υπουργός, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, όπως αυτό της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Παράλληλα ακούσαμε και απο χθές βράδυ όλες τις δηλώσεις στήριξης των ΜΜΕ και των συναδέλφων του εθνοπατέρων καθε κομματικής απόχρωσης.
Ομως θα μας επιτρέψει η κ. εισαγγελέας να πούμε πως η έρευνα που διέταξε είναι τουλάχιστον αφελής και θα είχε νόημα σε ένα κράτος ευνομούμενο όπου τηρούνται οι νόμοι και το Σύνταγμα.
Ενα κράτος ανεξάρτητο που λειτουργεί βάσει των αναγκών των πολιτών του.
Επειδή όμως τίποτα απο όλα αυτά δεν συμβαίνει.Αντιθέτως μιλάμε για ένα κράτος όπου κυβερνούν η ολιγαρχία και τα οικονομικά συμφέροντα....Ενα κράτος που έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο με νόμους που ψηφίζονται είτε για να αθωώσουν την παρανομία είτε για να υπάρχουν απλά χωρίς ποτέ να εφαρμόζονται....
Και επειδή αυτό που λέμε κράτος για την χώρα εδω και πολύ καιρό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Γι αυτό και η έρευνα είναι όχι μόνο αφελής αλλά και με την ταχύτητα και την σπουδή που διατάχτηκε είναι εως και προκλητική.
Ρωτάει η κ. εισαγγελέας απο ΠΟΙΟΥΣ;
Απο αγανακτισμένους πολίτες που βλέπουν να χάνονται οι ζωές τους και να πληρώνουν λάθη των προϊσταμένων σας.Τι σημασία έχουν τα ονοματεπώνυμα όταν στην θέση αυτών θα μπορούσαν έιτε ως πράξη είτε ως σκέψη να ήταν εκατομμύρια άλλοι;
Ρωτάει η κ. εισαγγελέας κάτω υπο ποιες προϋποθέσεις;
Κάτω απο την πίεση του να μην έχει κάποιος δουλειά,να μην έχει 1 ευρω να πάρει γάλα για το παιδί του,να έχουν κλέψει το σπίτι του και να μην μπορεί να βρεί πουθενά δικαιοσύνη γιατί οι πολιτικοί τα έχουν κάνει πλακάκια μεταξύ τους.
Ακόμα και να έφταναν στην ακραία περίπτωση και να τον χτυπούσαν μέχρι θανάτου.Η λέξη "εν βρασμώ" θα αρκούσε να αθωώσει τους κατηγορούμενους σε οποιοδήποτε δικαστήριο.
Γιατί στο πρόσωπο του Χατζηδάκη οι εξοργισμένοι πολίτες χτυπούσαν το πολιτικό σύστημα της ψευτοδημοκρατίας.
Και αυτό μάλλον ήταν που θορύβησε το σύστημα....Οτι δεν πρόκειται για επίθεση των...κουκουλοφόρων αλλά Ελλήνων πολιτών με ακάλυπτα τα πρόσωπα που η αγωνία και η οργή τους οδήγησε να χειροδικίσουν αφού δεν βρήκαν εδω και 1,5 χρόνο κανέναν αρμόδιο να σκύψει στο πρόβλημα τους και να δώσει άμεσες λύσεις.
Δεν είδαν τους κλέφτες και απατεώνες πολιτικούς που έσπευσαν να στηρίξουν τον συνάδελφο τους να οδηγούνται στην δικαιοσύνη και ακολούθως στον Κορυδαλλό.
Αντιθέτως άκουσαν τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα να μιλά για πατριωτισμό και να παίζει με την νοημοσύνη τους.
Ακουσαν τους αρμόδιους που τους κατέκλεψαν και στέρησαν το μέλλον τους να τους κατηγορούν και απο πάνω ως διεθφαρμένους και λαό απατεώνων στο εξωτερικό και να ισο-μοιράζουν την ευθύνη με το "μαζί τα φάγαμε".
Ας είναι όμως.....Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το καθήκον της και αν αυτοι οι πολίτες συλληφθούν περιμένουμε να δώσουν ένα ακόμα μάθημα δηλώνοντας ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.
Οσο για την δικαιοσύνη καθ αυτή καλό είναι να πάει να βρεί τους εγκληματίες που έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους στην Marfin.
Να βρεί το αληταριό που απο το 81 καίει περιουσίες και πανεπιστημιακά ιδρύματα και δολοφονεί αθώους πολίτες.
Και κυρίως να βρεί ΠΟΙΑ λαμόγια πολιτικοί παρέδωσαν την εθνική μας ανεξαρτησία,ξεπούλησαν τον λαό μας και κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία.
Και αν δεν είναι σε θέση να βρεί τα παραπάνω τότε κ. εισαγγελέας αντί διώξεων καλό είναι να βγείτε και σεις στο δρόμο και να απαιτήσετε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ελλάδα με μια αξιοπρεπή διαβίωση για τους Ελληνες.

0 σχόλια: