ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

"ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Print
Η οργή των πολιτών αρχίζει να ξεσπά.
Θα μου πει κάποιος ότι αυτό συμβαίνει τώρα που πειράχτηκαν..... τσέπες.
Ομως ας είναι και έτσι....Αν το μονο κίνητρο για κάποιους ώστε να αντιδράσουν...να ξυπνήσουν και να εναντιωθούν είναι μόνο το οικονομικό τότε ας είναι και έτσι.
Βέβαια δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το κατα πόσο απεργιακές κινητοποιήσεις που συνεχίζουν κατα ένα ποσοστό να έχουν κομματικό χαρακτήρα θα μπορέσουν να εκδιώξουν την δοσιλογική κυβέρνηση.
Αλλά και να μην εγκαθιδρύσουν νέους Εφιάλτες στην θέση των τωρινών.
Είναι η ώρα που πρέπει ο πατριωτικός χώρος αφήνοντας κατα μέρους μικροδιαφορές να βγεί και να φωνάξει δυναμικά παρών.
Είναι η ώρα που πρέπει να δείξει πως ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα και το χειρότερο εξ αυτών είναι έτοιμος να το δείξει στους προδότες και τα ανδρείκελα που ξεπούλησαν την πατρίδα.
Η δικαιοσύνη που κοιμόταν ύπνο βαθύ όταν καίγονταν περιουσίες πολιτών και δολοφούνταν Ελληνες απο το ακροαριστερό παρακράτος και τα αντιεξουσιαστικά κατακάθια της κοινωνίας.
Αυτή η δικαιοσύνη μέσα σε 24 ώρες διέταξε δυο εισαγγελικές έρευνες....
Μια για πυροβολισμούς σε χωράφια της Κερατέας και μια για τον ξυλοδαρμό του εθνοπατέρα Χατζηδάκη.
Βλέπετε πως ακόμα και η δικαιοσύνη στην χώρα μας σε σχέση με το πως την παρουσιάζουν σε απεικονίσεις μόνο τυφλή δεν είναι.
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι είναι τυφλή όσο αφορά την υποστήριξη του "προοδευτικού" κατεστημένου.Γιατί σε άλλες περιπτώσεις όπως το οικονομικό έγκλημα που συντελέστηκε..όπως τα χιλιάδες περιστατικά παρανομίας με θύματα Ελληνες πολίτες απο τους λαθρομετανάστες....όπως οι εγκληματικές ενέργειες απο τα αγαπημένα "παιδιά" που πολλά εξ αυτών είναι και γιοί βουλευτών όπως έχει αποδειχτεί.
Οσο αφορά τέτοιες περιπτώσεις είναι όχι μόνο τυφλή αλλά θεόστραβη.
Ομως δικαιοσύνη που δεν προσφέρει.....δικαιοσύνη δεν πρέπει να μας φοβίζει.
Η αντίδραση των πολιτών και δει των πατριωτών πρέπει να είναι άμεση και αμείλικτη.
Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι δεν μας εκφράζει κανένας πολιτικάντης....κανένα ξεπουλημένο συνδικάτο....κανένας ακριβοπληρωμένος εργατοπατέρας.....καμία ξένη δύναμη και κανένα συμφέρον.
Η μόνη μας έννοια είναι η ανεξαρτησία της πατρίδας και η ευημερία των Ελληνων πολιτών.
Και αυτό είναι κατι που το προκάλεσαν όλοι αυτοί που με ψέμματα και αρπαχτές οδήγησαν την χώρα στην αγκαλιά των Εβραίων καπιταλιστών και πρόθυμα τέθηκαν υπο τις διαταγές τους.
Αν και δεν είμαστε Πόντιοι Πιλάτοι να ξεπλένουμε τα χέρια μας...Εντούτοις θα παραφράσουμε αυτό που είπε ο Ρωμαίος "το αίμα των αθώων θα πέσει στα κεφάλια σας".
Και κατι τελευταίο για τον κ.Γεωργιάδη......
Με τις συνήθεις κραυγές και τον συναισθηματικό φόρτο τον οποίο δεν έχουμε λόγο να μην αναγνωρίσουμε καλούσε προχθές (ως συνήθως....λεφτά είναι αυτά) λέγοντας..."ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ να μην λείψει αυτό το βιβλίο".
Και αυτό την ίδια ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στο δρόμο.
Εμείς θα περιμέναμε απο τον κ.Γεωργιάδη και τον κάθε κ.Γεωργιάδη αντί του πατριδεμπορίου έστω και την ύστατη ώρα να έβγαινε και να έλεγε ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
Ψιλά γράμματα θα μου πείτε αφού το ακριβώς αντίθετο επιδιώκει ο Καρατζαφέρης με το που είδε το Ντορο-κομμα έκανε στροφή 180 μοιρών και θυμήθηκε κατά το....ήμισυ τα πρώτα επαναστατικά μηνύματα που εξέπεμπε ο ΛΑΟΣ κατά την ίδρυση του.
Μυνήματα που καταπατήθηκαν,υβρίστικαν και παραγκωνίσθηκαν απο τον ίδιο ώστε να γίνει αποδεκτός απο το ψευτοδημοκρατικό συνάφι των πολιτικών και των ΜΜΕ. 

0 σχόλια: