ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Οργή και ερωτηματικά για την τραγωδία

Print

13d64812 81d3 445d afe8 988d8fc7093a 300x197 Οργή και ερωτηματικά για την τραγωδία
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης γύρω από το προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, όπου κατέληξε μεγάλη πορεία πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.
Μικρή ομάδα νεαρών έριξε πέτρες και κροτίδες προς την κατεύθυνση του προεδρικού μεγάρου και η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων. Ορισμένοι κατάφεραν να περάσουν από την κύρια είσοδο του προεδρικού και να φτάσουν μέχρι την πρώτη ελεγχόμενη πύλη του, αλλά η Αστυνομία τους απώθησε.
Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας πλήθους πολιτών για την τραγωδία και μνήμης στα 12 θύματα της. Σε αυθόρμητες ομιλίες τους πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την εγκληματική, όπως ανέφεραν, ανευθυνότητα των πολιτικών και υπηρεσιακών υπευθύνων για την τραγωδία και ζήτησαν την καταδίκη τους.
Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν τα ονόματα των δώδεκα θυμάτων και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους. Οι πολίτες όλων των ηλικιών άναψαν κεριά στη μνήμη των θυμάτων και κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Καταδίκη στους ενόχους», «Χριστόφια παραιτήσου», «Ανάξιοι-Ανεύθυνοι», «Κράτος φονιάς των παιδιών μας».
onlycy.com

0 σχόλια: