ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Δακρυγόνα κατά εξαγριωμένων διαδηλωτών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Print

DDE2DA8060BBDA1870AF094F16CD0C16 300x195 Δακρυγόνα κατά εξαγριωμένων διαδηλωτών έξω από το Προεδρικό ΜέγαροΑλόγιστη χρήση χρήση δακρυγόνων έκανε έκανε η αστυνομία  για να διαλύσει πλήθος κόσμου που διαδήλωνε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, διαμαρτυρόμενο για τον άδικο χαμό των 12 παλικαριών από τις εκρήξεις στη ναυτική βάση στο Ζύγι. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος γύρω στις 3,000 άτομα, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας και κατευθύνθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να αποτίσουν φόρο τιμής στους 12 αδικοχαμένους συμπατριώτες μας.
Μια μικρή μερίδα από τους συγκεντρωθέντες άρχισαν να πετάνε κροτίδες, να βάζουν φωτιά σε παρακείμενους κάδους και να προσπαθούν να εισέλθουν στο Προεδρικό Μέγαρο, με αποτέλεσμα αστυνομικές δυνάμεις να ρίξουν δακρυγόνα προς τη μάζα του κόσμου.
Η εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων δεν δικαιολογείται καθώς στη σύνθεση του πλήθους υπήρχαν γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι, οι οποίοι διαδήλωναν και επιζητούσαν ευθύνες για την τραγωδία  πολιτισμένα και ακομμάτιστα. Είναι κρίμα που μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων επισκιάστηκε από μια μικρή μερίδα με ακραίες και ταραχοποιές συμπεριφορές.
Ο θάνατος των 12 ανθρώπων έχει προκαλέσει οργή, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυπριακής κυβέρνησης ότι θα αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις.

onlycy.com

0 σχόλια: