ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Περιοδικό «Άρδην» τεύχος 85: “ Κρητική ανεξαρτησία 2012 θρυαλλίδα, προβοκάτσια ή φούσκα ; ”

Print


Το περιοδικό «Άρδην» είναι ένα από τα ελάχιστα περιοδικά της λεγόμενης «πατριωτικής αριστεράς» που έχει ξεκάθαρη αντικαπιταλιστική και αντισιωνιστική γραμμή και προασπίζεται την εθνική ταυτότητα της χώρας.





Το βιβλιοπωλείο τους στο κέντρο της Αθήνας έγινε πρόσφατα στόχος εμπρησμού λόγω της συμμετοχής μελών της σύνταξης του εν λόγω περιοδικού στις φιλοπαλαιστινιακές κινήσεις αλληλεγγύης.


Ήταν ο πρώτος στόχος των εν Ελλάδι Σιωνιστών μετά την επίθεση των πάνοπλων εβραίων στα πλοία των αλληλέγγυων ακτιβιστών στα παράλια της Γάζας.


Ως Εθνικοσοσιαλιστές και Αντισιωνιστές οφείλαμε να δημοσιεύσουμε σχετική ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε σε παλαιότερες αναρτήσεις.


Παρόλο τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και τις επιμέρους διαφωνίες σε διάφορα ζητήματα οφείλουμε να προβάλλουμε το εν λόγω τεύχος για έναν σημαντικό λόγο και μόνο.


Η αρθρογραφία του περιοδικού έχει να κάνει σε σχέση με την «κρητική ανεξαρτησία» που τόσο επιθυμούν οι Σιωνιστές και οι Αμερικανοί.


Δυστυχώς είναι αυτή την στιγμή ένα από τα ελάχιστα ελληνικά περιοδικά που μπορεί κάποιος να διαβάσει αποκλειστικά και άκρως ενδιαφέροντα άρθρα για το ζήτημα αυτό, - η αλήθεια είναι ότι ο «χώρος» μας δεν έχει αναλύσει το θέμα αυτό σε βαθμό που να μας ικανοποιεί - έτσι λοιπόν επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια καλούμε τους πάντες να το διαβάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και ιδιαίτερα τους συντρόφους της Κρήτης ώστε να γνωρίζουν πολλές πτυχές γύρω από τα σχέδια του εχθρού.


Σε σχέση με τα εθνικά και κοινωνικά θέματα μπορούμε να απαντήσουμε στην εχθρική προπαγάνδα μόνο όταν γνωρίζουμε τα παρασκήνια της πολιτικής.


Αδιαφορούμε πλήρως για όσους μας κατηγορήσουν - με αφορμή την προβολή του περιοδικού - για «φιλοαριστερές» προσεγγίσεις, το ζήτημα της Κρήτης για όσους δεν φορούν παρωπίδες είναι πάρα πολύ σημαντικό για την πατρίδα μας για να αναλωθούμε στο τι λένε οι κήρυκες της δήθεν «εθνικοφροσύνης», εξάλλου προτιμούμε να καταγράφουμε και να στηρίζουμε κάθε άποψη που βοηθάει στην ενίσχυση του εθνικολαϊκού μετώπου.


Σαφέστατα περιοδικά όπως το «Άρδην» ενισχύει σημαντικά την πλευρά που αντιστέκεται στις επελάσεις της παγκοσμιοποίησης και των Σιωνιστών.
 

0 σχόλια: