ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Print
 Καλούμε όλους εσάς, τις χιλιάδες των αδιόριστων εκπαιδευτικών, σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη  το Σάββατο 16 Απριλίου, 2011 και ώρα 16:00μ.μ  στο κέντρο "ΟΑΣΗΣ" στη Χοιροκοιτία. Απαραίτητη κρίνεται η συλλογική παρουσία μας για διεκδίκηση του αυτονόητου. Να πάψουν δηλαδή να αποφασίζουν κάποιοι άλλοι για τις τύχες μας. Μετά την επιβολή της επέκτασης του ορίου αφυπηρέτησης στο 63ο έτος της ηλικίας, εν μέσω οικονομικής κρίσης και καλπάζουσας ανεργίας, ας μην επιτρέψουμε να περάσει το προτεινόμενο δήθεν εκσυγχρονισμένο σύστημα διορισμού. Ένα σύστημα που μέσα από τις πρόνοιες του θα διορίζονται  Κοινοτικοί και όχι κάποιοι  από εμάς.
Η νοοτροπία της αποδοχής της μοίρας μας, σίγουρα τους βολεύει. Ας μην τους κάνουμε την χάρη αυτή την φορά. Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα!!

 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ  ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΚΙΝΗΣΗΣ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΠΙΟ  ΠΟΛΛΛΟΥΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!

0 σχόλια: