ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Απέκοψαν το επίδομα 93χρονης εγκλωβισμένης

Print




Απέκοψαν το επίδομα 93χρονης εγκλωβισμένης
Την αποκοπή του επιδόματος της 93χρονης εγκλωβισμένης Δέσποινας Παντελή από την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής, «η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας βρήκε τελικά τρόπο μείωσης των κρατικών δαπανών και περιορισμού του δημοσιονομικού ελλείμματος. Απέκοψε το μηνιαίο επίδομα 422,88 ευρώ που παραχωρούσε στην 93χρονη εγκλωβισμένη Δέσποινα Παντελή, το φύλακα άγγελο του σκλαβωμένου Μοναστηριού του Αποστόλου Ανδρέα».

Σύμφωνα με την Επιτροπή, η κ. Παντελή, η οποία είναι γνωστή ανά το παγκύπριο ως «κλειδοκράτορας», αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο Πάφου, και τώρα, προσθέτει η Επιτροπή, «υφίσταται την αστοργία των τυπολατρών των Κοινωνικών Υπηρεσιών».

«Η γριά Δέσποινα περιόρισε αναγκαστικά την παρουσία της στο Μοναστήρι, όπου μεταβαίνει κατά τις μεγάλες γιορτές και τα Σαββατοκύριακα από τη γενέτειρα της Περιστερώνα Χρυσοχούς, Πάφου», αναφέρει η Επιτροπή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας, ζητά την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για αποκατάσταση της ηθικής τάξης και ανάκληση της «αδιανόητης απόφασης».
πηγή

0 σχόλια: