ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του ΓΔ του Στρατιωτικού Επιτελείου ΕΕ

Print

Λευκωσία: Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει από τις 2 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2011, ο Γενικός Διευθυντής του Στρατιωτικού Επιτελείου Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMS), Αντιστράτηγος Ton Van Osch.
Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, η επίσημη υποδοχή στο Στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, στις 10.25 π.μ. και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγο Πέτρο Τσαλικίδη επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και ενημέρωση επί της αποστολής και του έργου της Εθνικής Φρουράς.
Το πρόγραμμα της επίσκεψη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επισκέψεις στους Υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, επίσκεψη-ενημέρωση σε Σχηματισμούς – Διοικήσεις και φυλάκια της Εθνικής Φρουράς, επίσκεψη σε ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα και κατάθεση στεφάνων σε Φυλακισμένα Μνήματα και Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

0 σχόλια: