ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

αντιδρασεις ΛΑΟΣ για την συνεργασία JLO με την τουρκική κατοχή

Print
Την οργή του ΛΑΟΣ, προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν την Jennifer Lopez να πηγαίνει στα κατεχόμενα για τα εγκαίνια πολυτελούς ξενοδοχείου.
Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ απευθύνθηκαν μάλιστα στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καταθέτοντας επείγουσα προσφυγη ζητώντας την επιβολή κυρώσεων εαν η JLO επιμείνει στην απόφασή της.
Όπως αναφέρεται στην προσφυγή,"Η γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Lopez φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση να μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπριο στις 20 Ιουλίου (επέτειο της βάρβαρης τουρκικής εισβολής) χρησιμοποιώντας το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (οι κατοχικές αρχές το αποκαλούν "ERCAN") προκειμένου να εγκαινιάσει ξενοδοχείο, το οποίο στο παρελθόν ανήκε σε Έλληνα της Κύπρου. Η ενέργεια αυτή αν τελικά γίνει  θα αποτελέσει περιφρόνηση προς τις αρχές της ΕΕ, η οποία έχει απαγορεύσει πλήρως την χρήση των παρανόμων πυλών εισόδου στην κατεχόμενη Κύπρο" αναφέρουν οι βουλευτές στην προσφυγή τους και καταλήγουν:
"Υπενθυμίζεται ότι - σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ - όποιος χρησιμοποιήσει παράνομο αεροδρόμιο π.χ. στη Λατινική Αμερική (όπου υπάρχουν αεροδρόμια από τα γίνεται εμπόριο ναρκωτικών) συλλαμβάνεται και του επιβάλλονται κυρώσεις ως προς τη δυνατότητα που έχει να χρησιμοποιήσει αεροδρόμια των ΗΠΑ. Παράκλησή μας θα ήταν να εξετασθεί το συντομότερο από την Επιτροπή σας η δυνατότητα επιβολής κυρώσεων - αν η Jennifer Lopez επιμείνει τελικά στην απόφασή της - με την μορφή της απαγόρευσης εισόδου σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο της ΕΕ, όπως και κάθε άλλου υπηκόου χρησιμοποιήσει το παραπάνω παράνομο αεροδρόμιο το οποίο βρίσκεται σε κατεχόμενο τμήμα χώρας - μέλους της ΕΕ".
Οι Βουλευτές που κατέθεσαν την προσφυγή είναι οι Κωστής Αϊβαλιώτης, Βαΐτσης Αποστολάτος και Ηλίας Πολατίδης.
Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου θα τελεστούς στις 25 Ιουλίου, ημέρα που η JLO, κλείνει τα 41 και θα εισπράξει σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, τρία εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνισή της. 

sigma live

0 σχόλια: