ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κινητοποιήσεις για την οικονομία και στα κατεχόμενα

Print
Σε γενική απεργία κατήλθαν σήμερα 35 συντεχνίες που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική και τα μέτρα της ψευδοκυβέρνησης, στα κατεχόμενα.
Η απεργία άρχισε στις 7.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι. Στις 10.30 οι απεργοί συγκεντρώθηκαν μπροστά στην  ψευδοβουλή.
Ο λεγόμενος υπουργός οικονομικών, Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν επιβεβλημένα καθώς οι δαπάνες του ψευδοκράτους ήταν μεγαλύτερες από τα έσοδα αλλά και την βοήθεια των 225 περίπου εκ. ευρώ που διαθέτει η Τουρκία για τις δαπάνες του ''δημοσίου τομέα'' στα κατεχόμενα.
Σχετικά με την φορολόγηση των συντάξεων, ο κ. Τατάρ είπε ότι από τους 37.000 συνταξιούχους θα επηρεαστούν μόνον οι 7.000, των οποίων οι συντάξεις είναι πέραν των 1500 ευρώ τον μήνα. 

sigma live

Σχόλιο ΕΔΗΚ : γιατί σπέυδει ο κ. Χριστόφιας να διασώσει αυτή τη παραπαίουσα οικονομία της κατοχής με το άνοιγμα του απευθείας εμπορίου Ε.Ε. με τα κατεχόμενα με αντάλλαγμα δήθεν την επιστροφή στα Ηνωμένα Έθνη της ερειπωμένης πόλης της Αμμοχώστου ;  Οι εχθροί έχουν πολλά αδύνατα σημεία . Η κατοχή μπορεί με σωστά κτυπήματα και σταθερή επιθετική πολιτική να καταρεύσει .

0 σχόλια: