ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ UCK ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Print

Η αστυνομία της ΠΓΔΜ ανακάλυψε ακόμη μία κρύπτη με παράνομο οπλισμό στην περιοχή Μπλάτσε κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο.
Είναι η τέταρτη κατα σειρά που βρίσκει η σκοπιανή αστυνομία.
Και στις τέσσερις φυλασσόταν μεγάλη ποσότητα οπλισμού από ένοπλους μασκοφόρους, οι οποίοι χθες, αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την αστυνομία κατά την επιχείρηση της τελευταίας.
Μετά την ανταλλαγή των πυροβολισμών οι ένοπλοι μασκοφόροι διέφυγαν.
Τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρουν ότι η μεγάλη ποσότητα οπλισμού φυλασσόταν από 12 ένοπλους οι οποίοι συνδέονται με εξτρεμιστικές ομάδες από το Κόσοβο.
Στο οπλοστάσιο που ανακάλυψε η αστυνομία υπήρχαν αυτόματα όπλα, βαριά πολυβόλα, φορητοί εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες, νάρκες, πλαστικά εκρηκτικά, TNT, πυροκροτητές και χρονομετρητές για τα εκρηκτικά ενώ βρέθηκαν και στολές με το σήμα του UCK.
Είναι πλεον ολοφάνερο ότι ο σχεδιασμός των Αλβανών εξτρεμιστών για αυτονομία περιοχών των Σκοπίων με πρότυπο το Κόσοβο έχει ολοκληρωθεί και απο εδω και πέρα θα υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν (αν θέλουν οι Αμερικάνοι) ακόμα και σε διάλυση του κράτους των Σκοπίων που όπως είναι γνωστό διαθέτουν περίπου 40% αλβανόφωνους κατοίκους που φυσικά δεν ενδιαφέρονται να γίνουν "Μακεδόνες" αλλά θα έβλεπαν με καλό μάτι την αυτονομία ή την προσάρτηση τους στην Αλβανία.
Το "μπαλάκι" πλέον είναι σε εμάς που θα πρέπει να μην ενδώσουμε με κανένα τρόπο σε πιέσεις για αναγνώριση αυτού του κράτους και απο την στιγμή που οι πολιτικοί μας είναι δειλοί και άχρηστοι απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις τουλάχιστον να κερδίσουμε χρόνο.
Και καλό θα είναι να λάβουμε υπόψιν μας και τους εκατοντάδες χιλιάδες αλβανούς που υπάρχουν στην χώρα μας και να σκεφτούμε ότι ο σκύλος που ταΐζεις υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή και να σε...δαγκώσει. 
 

0 σχόλια: