ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;

Print

Ενα ακόμα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έλαβε τέλος.

Ενα απο τα πολλά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.Φρούτο και αυτό απο την εποχή ακόμα του μακαρίτη Ανδρέα που επιβεβαιώνει την ρήση του γέρου Καραμανλή "Πολλα μπορεί να λέγονται και τίποτα να μην γίνεται.Και πολλά μπορεί να γίνονται και τίποτα να μην λέγεται".
Ενα λοιπόν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με μια...απο τα ίδια.
Ανούσιο,Ανώφελο εως και γραφικό αφου οι τουλάχιστον εμφανείς διαφορές μεταξύ των συμμετεχόντων έκαναν ακόμα ποιο άχρηστη αυτή την συνάντηση.
Μην φανταστεί κανείς βέβαια ότι όταν λέμε διαφορές εννοούμε πολιτικές....
Απλά και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί ενδιαφέρονται για το κομματικό τους συμφέρον ενω ο τρίτος για την...πάρτυ του.
Ειλικρινά δεν βρίσκω κανέναν λόγο που να δικαιολογεί αυτή την συνάντηση πέραν της δημιουργίας εντυπώσεων.
Ο πρωθυπουργός προσήλθε αποφασισμένος να στηρίξει την καταστροφική πολιτική του...και όχι μόνον....
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε "ΟΧΙ" στα μέτρα μεν αλλά απο ουσία ΜΗΔΕΝ και μάλλον απο ότι δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνει στο μηδέν περιμένοντας την...σειρά του όταν και όποτε υποστεί την φυσιολογική φθορά το ΠΑΣΟΚ.
(Αν δεν προλάβει ο ελληνικός λαός να...καλύψει το κενό).
Και ένας.........(δεν βρίσκω τα λόγια) που εξυπηρετεί το ψώνιο του και τελευταία και την κυβέρνηση αλλά και τον αμερικανικό παράγοντα στην σύγκρουση του με την ΕΕ.
Ενας.....που όπου σταθεί και όπου βρεθεί το μόνο που ζητάει είναι Οικουμενική και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Τα ίδια ζήταγε και στο Σημίτη,τα ίδια στο Καραμανλή,τα ίδια και στον Παπανδρέου.
Τα είπανε λοιπόν τα συζητήσανε βάλανε ΟΛΟΙ και λίγο απο.... πατρίδα στις δηλώσεις τους και αυτό ήταν.
Μαζεύτηκαν δηλαδή 2 άνθρωποι και μια "τσόντα" για να κάνουν τι;
Τίποτα απολύτως.
Το μόνο κέρδος είναι για κάποιες φυλλάδες και κάποια κομματόσκυλα που θα βγούν παλι σήμερα με διθυράμβους και άλλες βλακείες...άλλοι να στηρίξουν το ξεβράκωμα..άλλοι να φωνάξουν ζήτω στον ηγέτη που πήγε κόντρα αλλά μετα πήγε...σπίτι του όταν ο λαός είναι στο δρόμο.Θα γράψουν και μερικα ωραία για το τι ΘΑ κάνει ΟΤΑΝ γίνει πρωθυπουργός....και αλλοι θα χρησιμοποιήσουν παλι τον πατριωτισμό μπας και πουλήσουν τίποτα ή βρουν κανένα κορόιδο που θα πιστέψει ότι ο ρόλος ενός πατριωτικού κόμματος είναι ο συμβιβασμός και όχι ο αγώνας ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Και το χειρότερο είναι ότι υποτίθεται ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν και την πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία (με αρκετούς κοψοχέριδες βέβαια) μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Τωρα πως είναι δυνατόν κυβέρνηση και ΛΑΟΣ να προσπαθούν να πείσουν ότι για να επιβιώσει η Ελλάδα πρέπει να πεθάνουν οι Ελληνες αυτό δεν μπήκαν στον κόπο να μας το εξηγήσουν.
Είναι καταπληκτική η λόγική των πολιτικών μας.
Και μιας και το θυμήθηκα τρανό παράδειγμα η Ντόοοορα.
Τι μας είπε...συζήτησε λέει και με άλλους βουλευτές που τις εξέφρασαν την πρόθεση τους να υπερψηφίσουν και αυτοί τα μέτρα και εκείνη τους ΑΠΕΤΡΕΨΕ.
Δηλαδή κυρά μου αφου λές ότι.... ΚΑΙ εσυ ότι έκανες το έκανες για την πατρίδα (εδω γελάνε) και βάζεις σε δεύτερη μοίρα το κομματικό συμφέρον.Τότε γιατι τους απέτρεψες;
Για να ΜΗΝ κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην "πατρίδα".....ή ισχύει αυτό που η ίδια ομολόγησες ότι δεν θέλεις να προξενήσεις πρόβλημα στην ΝΔ;
Τι απο τα δυο ισχύει;Γιατί και τα δυο αποκλείεται.
Είτε υπερψήφισες με.... συμμαχικές συμβουλές και κοίταξες την πάρτυ σου κάνοντας αυτό που ήθελες να κάνεις εξ αρχής.Είτε απλά δεν είσαι έτοιμη για το μεγάλο βήμα και δεν θέλησες να φανερώσεις κάποια χαρτιά (όπου χαρτιά βουλευτές) γιατί ήξερες ότι θα διαγράφονταν και εκείνοι.
Εκείνο πάντως που κατάλαβε ο κόσμος είναι μόνο ο ωμός εκβιασμός που προφανώς στην χώρα μας έχει μεγάλη πέραση.
Απο το 74 με "ή εμένα ή τα τάνκς" του γέρου Καραμανλή.
Στο "ο λαος δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά" του Ανδρέα.
Στο "ή εγώ ή το χάος" του χοντρούλη.
Στο σημερινό ...ή τα κατεβάζετε και γίνεστε υπόδουλος λαός ή πτωχεύουμε.
Τελικά είναι να αναρωτιέται κανείς μετά απο όλα αυτή την λεηλασία,την ψευτιά,την ενδοτικότητα και για να μην ξεχνιόμαστε την λιτότητα που επιβλήθηκε στην χώρα ακόμα και όταν κάποιοι κολυμπούσαν στο χρήμα.
Αν το 74 στέλναμε το Καραμανλή στην "εξορία" του Παρισιού που ένας μισθωτός ούτε θα το δει στην ζωη του.
Αν ξαποστέλναμε τον Ανδρέα και λέγαμε θα ψηφίσουμε δεξιά.
Αν διώχναμε με τις κλωτσιές το χοντρούλη και προτιμούσαμε το "χάος".
Και σήμερα τους στέλναμε όλους στο διάολο και αυτούς και την συναίνεση τους.
Μήπως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα;
Λέω μήπως.

0 σχόλια: