ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΤΥΧΕ.

Print

Η χθεσινη απόφαση του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ με την οποία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ύψους 750 δις ευρώ για τη στήριξη των χωρών που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της πτώχευσης είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απόδειξη για την νεα εξαπάτηση και τον εκβιασμό της κυβέρνησης έναντι των Ελλήνων πολιτών για να αποδεχτούν τα ληστρικά οικονομικά μέτρα και την υποδούλωση της χώρας.
Με το πέρας των διαπραγματεύσεων ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρε ----ναι πολύ σωστα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι αυτοί που καθυστερούσαν τόσους μήνες και δεν ήθελαν να μας δώσουν φράγκο---- που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση στη θέση του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που είχε αισθανθεί αδιαθεσία δήλωνε:
"
Το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών διασφάλισε σήμερα τη σταθερότητα του ευρώ με μια σειρά σημαντικών μέτρων. 500 δις ευρώ θα προέλθουν από διμερή και πολυμερή δάνεια από χώρες της ΕΕ και 250 δις ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο".Δηλαδή με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια ο Γιωργάκης και μας έβαλε για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια υπο κηδεμονία και "έσυρε" μαζί με τους "εταίρους" του την ΕΕ στην αγκαλιά των αμερικανών συμπολιτών του.
Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε απο τα 500 δισεκατομμύρια...τα 60 δις ευρώ!!! είναι άμεσα διαθέσιμα σε μορφή πιστώσεων σε χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα!!!!.
Όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, έτσι και στο νέο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης συμμετέχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο έχει λόγο και ρόλο στον καθορισμό των όρων, υπό τους οποίους μια χώρα θα λαμβάνει πιστώσεις.Καθοριστικός είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης η ΕΚΤ, η οποία ανακοίνωσε ότι θα επέμβει στις χρηματαγορές για τη στήριξη των χωρών που βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο αγοράζοντας αν παραστεί ανάγκη κρατικά ομόλογα.
Μέχρι και ο πολύς Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν εξέφρασε στις δηλώσεις του για μια ακόμα φορά την προσήλωση της Κομισιόν στη θωράκιση του ευρώ: "Οι προσπάθειες από τις χώρες-μέλη για την εξυγίανση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, η οικονομική βοήθεια της Κομισιόν και η συμβολή της ΕΚΤ δείχνουν ότι 
θα υπερασπιστούμε πάση θυσία το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα".
Τα ακούς Γιωργάκη και....Γιωργάκη;
Χρεοκοπία λέγατε,δέσμευση καταθέσεων λέγατε....πυρηνικό πόλεμο λέγατε.
Οτι μ..... θέλατε λέγατε για να τρομοκρατήσετε τον ελληνικό λαό και να αποδεχτεί τον αισχρό σχεδιασμό σας.
Ολοι όσοι φώναζαν ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ.
Αντε τώρα να δούμε τι θα πείτε και κυρίως με τι μούτρα θα πάτε να ξεπαραδιάσατε τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους......

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

0 σχόλια: