ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Print


Όπισθεν όλο ταχώς έκανε η κυβέρνηση όσο αφορά την εξαγγελία Λοβέρδου για επιβολή έκτακτου φόρου 20% στα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών.
Ο Πεταλωτής έσπευσε να μπαλώσει τα πράγματα λέγοντας ότι κατι τέτοιο είναι μεν προς συζήτηση αλλά δεν πρόκειται να εφαρμοστεί.
Και γέλασα παρα πολύ όταν άκουσα απο τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που ασχολούνται με το οικονομικό ρεπορτάζ που βγήκαν το ίδιο βράδυ και για να στηρίξουν την κυβερνητική απόφαση χρησιμοποίησαν την γνωστή αλλά βλακώδεις υπεραπλουστευμένη λογική τους.
"Τι να φορολογήσουν;" είπαν.
"Αφού το 90% των ελευθέρων επαγγελματιών δηλώνουν εισοδήματα κατω απο 10.000 ευρώ το χρόνο".
Και φυσικά ποιο ηλίθια λογική δεν υπάρχει και το γνωρίζουν αλλά στην μπανανία που ζούμε και στην οποία το μάρμαρο το πληρώνει πάντα ο μισθωτός και ο συνταξιούχος τέτοιου είδους λογικές περνούν.
Να θυμίσουμε στα ευαίσθητα παπαγαλάκια ότι σε ένα κράτος πραγματικό η λύση θα ήταν να κόψει το λαιμό του το κράτος και να βρεί τους φοροφυγάδες και όχι να μην επιβάλει φορολογία.
Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να ανακαλύψει ενα οργανωμένο κράτος τον φοροφυγά γιατρό του Κολωνακίου ή τον μεγαλοδικηγόρο της Εκάλης.....Ελεος με τις μαλακίες σας.....
Σε ενα κράτος πραγματικό θα απολύονταν οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι μειώνοντας το κόστος του δημοσίου και δεν θα γινόταν επιδρομή κατα δικαίων και αδίκων με σκοπό την εξαθλίωση του συνόλου( τύπου σοβιετίας) για να κρατήσουν κάποιοι τις θεσούλες τους.
Αλλά εδω μιλάμε για ελευθέρους επαγγελματίες και βέβαια μην νομίζει κάποιος ότι ξαφνικά έπιασε ο πόνος την κατοχική κυβέρνηση.
Πολύ απλά ας δούμε την σύνθεση του ελληνικού κοινοβουλίου που κατα 80% ΕΙΝΑΙ ελεύθεροι επαγγελματίες.Γιατροί,δικηγόροι,δημοσιογράφοι κ.λ.π.
Αρα μην λέτε τέτοιες μαλακίες στον ελληνικό λαό γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον εξοργίζετε περισσότερο αφου εκτός απο την αγοραστική του δύναμη υποτιμάται και την νοημοσύνη του.

0 σχόλια: