ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Print

Σε "φρούριο" μεταβάλλεται την Παρασκευή η Αθήνα εξαιτίας της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν. Ο τούρκος πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από πολυπληθές κλιμάκιο κυβερνητικών στελεχών και επιχειρηματιών.
Περίπου 800 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών θα διατεθούν για τη φύλαξη των χώρων όπου θα κινηθεί ο κ. Ερντογάν, ενώ "ζώνη ασφαλείας" θα δημιουργηθεί περιμετρικά του ξενοδοχείου όπου θα διαμένει. Παράλληλα, ισχυρή αστυνομική δύναμη θα επιτηρεί την πρεσβεία της Τουρκίας ενώ άντρες της ΕΛΑΣ θα βρίσκονται και σε κτίρια όπου στεγάζονται γραφεία τουρκικών επιχειρήσεων.
Η τροχαία θα κάνει κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης - στάθμευσης γύρω οπό το ξενοδοχείο αλλά και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας στους δρόμους όπου θα περνά η πομπή με τον κ. Ερντογάν.
Και όλα αυτά την ώρα που η κατάσταση της πατρίδας μας είναι παγκοσμίως γνωστή.
Και εμείς ρωτάμε ΓΙΑΤΙ;
Ποια ανάγκη επιβάλει την επίσκεψη Ερντογάν την δεδομένη στιγμή;
Τρία είναι τα πιθανά σενάρια...
1.Η πολυσυζητημένη συμφωνία για "αμοιβαία" μείωση εξοπλισμών που σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την Ελλάδα αφου όπως έχουμε γράψει κατα κόρων με τα ήδη δεδομένα η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πενταετές εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 12 δις ευρώ. χωρίς να υπολογίζουμε την εγχώρια παραγωγή της που πλέον έχει σιγα σιγα φτάσει στο σημείο να κάνει εξαγωγές.
2.Οι επικείμενες "επενδύσεις" των τούρκων επιχειρηματιών που ευχαρίστως θα εξαγοράσουν σε τιμή ευκαιρίας την ελληνική γη.
3.Και φυσικά το μεγάλο κόλπο που δεν είναι άλλο απο την αναγκαιότητα "ειρηνικής συνύπαρξης" που θα επιβάλει την συνεκμετάλλευση του Ελληνικού Αιγαίου και των κοιτασμάτων πετρελαίου που θα πλασαριστεί στον ελληνικό λαό ως λύση που θα ανακουφίσει την ελληνική οικονομία.
Αυτό το τρίτο θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα της υποτιθέμενης χρεοκοπίας και της πραγματικής οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.
Και αν ο πρωθυπουργός έχει γραμμάτια να εξοφλήσει πως μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει τον Καρατζαφέρη που για ακόμα μια φορά εμφανίζεται ως ανάχωμα στην θέληση των πατριωτών προσπαθώντας να εμφανιστεί "βασιλικότερος του βασιλέως" καταδικάζοντας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ (ύστερα και απο την στάση του στο λαθρονομοσχέδιο) την αγωνιστικότητα των Ελλήνων.
Είναι αισχρή πλεον η προπαγάνδα που "σπέρνει" στα συστημικά ΜΜΕ διαδίδοντας ψεύδη για δήθεν "ακραίες" αντιδράσεις.
"Εγω θα κρατήσω τους δικούς μου" είπε ο σαλτιμπάγκος.....
Και ο στόχος διπλός απο την μια να δώσει ακόμα μια φορά τα διαπιστευτήρια του εκεί που ξέρει.Και απο την άλλη να αποτρέψει οποιαδήποτε φωνή ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ διαμαρτυρίας μαντρώνοντας με το ίδιο τρόπο τους όποιους αγωνιστές του έχουν απομείνει.
Αυτή την φορά όμως αυτό δεν θα συμβεί ο κόσμος θα κατέβει στους δρόμους για να "υποδεχτεί" τον κ.Ερντογάν κατα πως του αξίζει.
Σε τελική ανάλυση ο Ερντογάν δεν φταίει σε τίποτα.
Πράττει κατα το συμφέρον της πατρίδας του.Κάνει αυτό που δεν κάνετε ΕΣΕΙΣ.
Και μακάρι να είχαμε και μεις έναν Ερντογάν αλλά ξεμείναμε με τον Παπανδρεβραίο και την κομπανία του.
Οι Ελληνες πατριώτες όμως θα κατέβουν στο δρόμο πολιτικέ απατεώνα γιατί είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ αλλά ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στο σχεδιασμό της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης .Οσο για σένα κάτσε σπιτάκι σου και όταν με το καλό ξεκουμπιστεί ο τουρκος πρωθυπουργός ξαναπάρε σβάρνα τα κανάλια να κραυγάζεις εκ του ασφαλούς μπας και κατορθώσεις να εξαπατήσεις κανένα Ελληνα πατριώτη γιατι πλέον ανοιχτά ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ και αποτελείς τροχοπέδι στον αγώνα που εσυ ο ίδιος πριν χρόνια πρέσβευες και διαλαλούσες.
 

0 σχόλια: