ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Print

Καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα την προσπάθεια της κυβέρνησης Χριστόφια να φιμώσει δια πνευματικής τρομοκρατίας κάθε φωνή που αντιτίθεται ή απλά διαφωνεί με τις κυβερνητικές και Ακελικές επιλογές και κατευθύνσεις .Αναφερόμαστε στην υπόθεση εισβολής της αστυνομίας στην οικία του δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος και την αρπαγή δυο υπολογιστών που ανήκουν σε αυτόν και τη σύζυγο του προς διερεύνηση συμμετοχής του σε συγκεκριμένο  διαδικτυακό χώρο που αντιπολιτεύεται τη διακυβέρνηση Χριστόφια. Ο δικηγόρος του κ. Ξενή Ξενοφώντος, κ. Χρίστος Κληρίδης, κάνει λόγο για πολιτική δίωξη, παραβίαση απορρήτου επικοινωνίας, φίμωση της ελευθερίας του λόγου και άσκηση πνευματικής τρομοκρατίας.
Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση Χριστόφια επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης με την ελευθερία του λόγου .
Είναι παράδοση σε αυτό το τόπο να φιμώνεται η φωνή των αντιφρονούντων . Μας θυμίζουν οι ενέργειες αυτές τους διωγμούς που υπέστη η ενωτική παράταξη από της ιδρύσεως αυτού του ετερόνομου μορφώματος της Ζυρίχης, τη φίμωση του αντιπολιτευόμενου τύπου ως και πολλές δολοφονίες από το παρακράτος των έμμισθων δολοφόνων της Μακαριακής τυραννίας, χωρίς ποτέ να βρεθούν οι ένοχοι και να δικαστούν για τα εγκλήματα τους.
Είναι παράδοση σε αυτό το τόπο η πολιτική γραμμή των εκάστοτε κυβερνώντων να επιβάλλεται δια της ισχύος και δια του τρόμου.
Ελπίζουμε η σημερινή κυβέρνηση να λογικευτεί , να σεβαστεί την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου και να σταματήσει να εφαρμόζει σταλινικές μεθόδους διακυβέρνησης.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ  

0 σχόλια: