ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Print

Και ενω φαίνεται ότι τα μόνα που πέφτουν είναι οι μισθοί και οι συντάξεις (και αυτοί των εργαζομένων) όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τραβάνε την ανηφόρα.
Με πρώτο κερδοσκόπο το ίδιο το κράτος που και μειώνει την αγοραστική δύναμη των πολιτών αλλά ταυτόχρονα επιβάλει νέες αυξήσεις.
Αυξήσεις στις αστικές συγκοινωνίες.
Αυξήσεις και μάλιστα αναδρομικές στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.
Αυξήσεις στα καύσιμα που πλέον ξεπερνούν το 1,54 το λίτρο την ίδια στιγμή που το πετρέλαιο πέφτει για 4η συνεχόμενη μέρα φτάνοντας τα 75 δολλάρια.
Απο που ρε λαμόγια θα τα πληρώσουμε όλα αυτά;
Βλέπουν και οι αετονύχιδες το "καλο παράδειγμα" και ακολουθούν.
Πρώτες απο όλες οι εταιρείες πετρελαιοειδών που ασύδοτες πουλάνε με όσο καπέλο θέλουν.
Ακολουθεί το απίστευτο για χώρα σε ύφεση και με πτώση του τζίρου όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι επαγγελματίες,με χιλιάδες λουκετα και απολύσεις να υπάρχει πληθωρισμός 4%.
Και να είμαστε ίσως η μοναδική χωρα με καπιταλιστικό σύστημα στον κόσμο που ενω η ζήτηση πέφτει οι τιμές ολοένα ανεβαίνουν!!!!!
Ουτε 500 ευρώ το μήνα δεν φτάνουν πλέον για σουπερ μαρκετ απο μια οικογένεια για να ψωνίσει τα απαραίτητα την στιγμή που ο βασικός μισθός είναι στα 680 ευρώ και μάλιστα με πρόθεση να πέσει στα 580.
Τα καρτέλ μαζί με τους μεσάζοντες ζουν και βασιλεύουν ανενόχλητοι ενω η κυβέρνηση προσπαθεί να αφαιρέσει και το τελευταίο ευρώ απο τους εργαζόμενους οι οποίοι κυριολεκτικά με τα νεα μέτρα έχουν στεγνώσει.
Και σας να μην έφταναν αυτά ο χρυσοπληρωμένος πρόεδρος της ΔΕΗ "νταβατζή" ζητά νέες αυξήσεις 5% στα τιμολόγια αναγκάζοντας επαγγελματίες και ιδιώτες να σκέφτονται πλέον το ....κλεφτοφάναρο.
Νεες αυξήσεις όμως επέβαλε και η ιδιωτική εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.Ναι καλα θυμάστε είναι η εταιρεία με την οποία υπέγραψε η ΝΔ να την....πληρώσουμε για να..φτιάξει τους δρόμους και μέχρι να το κάνει να εισπράξει και κάποια δις ευρώ.Σκέφτηκαν οι άνθρωποι την χασούρα απο τα κλειστά Τέμπη και τώρα που θα ανοίξουν σου λεει θα τα πάρουμε μαζεμένα.
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ
Γιατί της προάλλες ο κόσμος σταμάτησε στις σκάλες.....
Την επόμενη φορά αν υπάρξει που το πάτε φιρι φιρι για να υπάρξει θα μπουκάρουν και μεσα και δεν σας σώζει ουτε ο....Τρισέ
 

0 σχόλια: