ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΥΨΙΝΟΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ

Print

Έλληνα της Κύπρου μην επαναπαύεσαι στην ιδέα πως θα σου φέρουν ένα σχέδιο λύσης και θα ξεμπερδέψεις λέγοντας ΟΧΙ. Αυτή την φορά δεν θα είναι όπως το 2004, που ήμασταν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή τη φορά εάν τεθεί σχέδιο σε διπλό δημοψήφισμα θα σημαίνει πως η Κυπριακή Δημοκρατία, κράτος–μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδέχεται στην επικράτεια της την ύπαρξη δύο εκλογικών σωμάτων που ισοδυναμεί με δύο λαούς. Έτσι την ίδια μέρα των εκλογών η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι υπόλογη στην Ευρώπη για το μέλλον αυτών των δύο λαών.
Οι συνέπειες αυτής της αποδοχής θα είναι καταστροφικές. Η Κυπριακή Δημοκρατία με την πράξη αυτή θα δημιουργήσει τις συνθήκες της αυτοκατάλυσης της αφενός και αφετέρου θα κινήσει τις διαδικασίες αναγνώρισης τουρκοκυπριακού κράτους στα κατεχόμενα.
Πρέπει να αντισταθείς στην ιδέα του διπλού δημοψηφίσματος γιατί ακόμα και η χειρότερη λύση εάν ψηφισθεί από ένα ενιαίο εκλογικό σώμα θα μπορεί να αποφευχθεί η κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και η αναγνώριση τουρκοκυπριακού κράτους στα κατεχόμενα. Το ένα ενιαίο εκλογικό σώμα στο οποίο ανήκουν όλοι οι νόμιμοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας διασφαλίζει το δικαίωμα της Ελληνικής πλειονότητας και πλειοψηφίας να άρχει.
Το πολιτικό κατεστημένο γνωρίζει τις συνέπειες του διπλού δημοψηφίσματος, όπως γνώριζε τις συνέπειες της Ζυρίχης και των συμφωνιών κορυφής που οδήγησαν στο σχέδιο Ανάν. Συντάσσονται με τα σχέδια των τούρκων και των αγγλοσιωνιστών, για να εξυπηρετήσουν προφανώς τα δικά τους συμφέροντα.
Διαδήλωσε την εναντίωση σου στην μεθοδευμένη σιωπή και κρυψίνοια του κατεστημένου. Υπερασπίσου την Κυπριακή Δημοκρατία και μέσω αυτής την Ελληνικότητα της γης σου. Εναντίων αυτών που απεργάζονται την μεγίστη παρανομία της διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας έχεις δικαίωμα και καθήκον να εναντιωθείς με όλα τα μέσα που ο άνθρωπος δικαιούται να μετέλθει για την υπεράσπιση της ελευθερίας του. Αν σιωπήσεις σημαίνει πως αποδέχεσαι τις αλυσίδες της σκλαβιάς σου.
Ενίσχυσε με την αγωνιστικότητα και την συμμετοχή σου το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, την μοναδική πολιτική δύναμη που αποκαλύπτει την συμπαιγνία του πολιτικού κατεστημένου με τους εχθρούς της πατρίδος. Σήμερα έχεις επιλογή , έχεις ένα χώρο που σου προσφέρει νομική και πολιτική κάλυψη στην δίκαιη εναντίωση σου στον ενδοτισμό και στο ξεπούλημα της πατρίδος σου.
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

0 σχόλια: