ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΤΑ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Print

Στην πολιτική οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν στιγμές που αναγκάζεσαι να δεχτείς το λιγότερο κακό ώστε να αποφύγεις το χειρότερο.
Σίγουρα όμως η χώρα αυτή την στιγμή με ευθύνη των πολιτικών βρίσκεται στο πάτο....έχει επιλέξει το χειρότερο και ποιο κάτω δεν πάει (τουλάχιστον στο θέμα της οικονομίας).
Δεδομένο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μετά από εντολές των πραγματικών "πρωθυπουργών" της χώρας σαρωτικές αλλαγές και ανατροπές όσο αφορά τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Αυτό που μένει είναι μια χώρα τριτοκοσμική η οποία χωρίς δικό της σχεδιασμό θα βρίσκεται τουλάχιστον για μια 10ετία υπο κηδεμονία.Πέρα απο τα ξύλινα λόγια των πολιτικών που με το ψευτικο ενδιαφέρον ζητούν....ηρεμία και θυσίες..... είναι σίγουρο ότι η απελπισία και οργή των απογοητευμένων και καταληστευμένων πολιτών θα πέσει στα κεφάλια τους.
Φυσικά το ιδανικό θα ήταν ενας ΕΝΩΜΕΝΟΣ ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί και να εκδιώξει τους προδότες,τα λαμόγια και τους Φράγκους που μας κουβάλησαν.
Επειδή όμως για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος αυτό είναι πολύ δύσκολο επανερχόμαστε στην αρχική μας διαπίστωση λέγοντας ότι στην πολιτική προτιμάς κάποιες φορές το κακό απο το χειρότερο.
Ετσι αν και είμαστε κάθετα αντίθετοι με τις συντεχνίες,τα κομματικά συνδικάτα και την αναρχοσοβιετία που τα στηρίζει εντούτοις πιστεύουμε ότι σε αυτή την φάση η αντίδραση τους είναι...δωρο που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτο.....
Αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο μηχανισμός πρέπει πάσι θυσία να ανατραπεί.
Ενα μεγάλο....δώρο όμως ήρθε και για την κυβέρνηση.Το θέμα είναι όμως αν το εκμεταλευτεί.Τι εννοούμε......
Είναι γνωστό το πρόβλημα της χώρας απο τα βόρεια σύνορα της με τους ψευτομακεδόνες που προκαλούν εδω και 15 χρόνια.Οι όποιες ελληνικές υποχωρήσεις που κάκιστα έγιναν έχουν πέσει στο κενό και το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν την αδιαλλαξία.
Η πολιτική που ακολουθήθηκε δεν προσέφερε ΤΙΠΟΤΑ στην χώρα παρά μόνο εξευτελισμό και φυγή ελληνικών επιχειρήσεων για τα Σκόπια που ζημίωσε κιόλας σε μεγάλο βαθμό τους εργαζόμενους κυρίως στην Μακεδονία.
Και ξαφνικά εκεί που ο Αμερικανός πρωθυπουργός μας ήταν έτοιμος να...σκύψει μετα το ΔΝΤ και στους ξυπόλητους ψευτομακεδόνες και να δεχτεί το "Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας" (και εδω είναι το μεγάλο δώρο). Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, τάσσεται κατά σε περίπτωση πιθανής πρότασης "Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας" για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.Σε συνέντευξή του στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων "Σίτελ" η οποία θα παρουσιαστεί αύριο και τμήμα της οποίας κυκλοφόρησε ήδη στα ΜΜΕ των Σκοπίων ο Γκρούεφσκι αναφέρει: "Σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόταση για ονομασία ''Βόρειας Δημοκρατία της Μακεδονίας'' για όλες τις χρήσεις και εφόσον η πρόταση αυτή παρουσιαστεί επίσημα στον μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, εγώ θα την θέσω σε δημοψήφισμα. Αν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου θέση εγώ θα ψηφίσω ΚΑΤΑ".
Ισως τώρα κάποιος να ρωτήσει....Που το είδες το δώρο ρε φίλε;
Κι όμως είναι ενα δώρο και μάλιστα.......... τεράστιο.
Ας σκεφτούμε ότι ο πρωθυπουργός μας τρώει μια...πετριά στο κεφάλι και βλέπει ότι αυτό που δεν θέλει να πει ή δεν μπορεί να πει του κάνει την χάρη και το λέει ο Γκρουέφσκι.
Ας συνυπολογίσουμε τώρα την κατάσταση της χώρας και την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού.
Προσθέστε και την ευκαιρία αλλαγής του κλίματος απέναντι σε μια κυβέρνηση που έστω απο ανάγκη.... διεκδικεί συρόμενη απο τα γεγονότα αλλά και την ευκαιρία να ΞΕΜΠΕΡΔΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ με έναν γείτονα που εξοπλίζεται συνεχώς απο την Τουρκία και θα καταλάβετε........
Άλλωστε αυτή την τακτική ακολουθούν κατά κόρων άλλοι γείτονες κάνοντας εξαγωγή....προβλημάτων ή μήπως δεν είναι έτσι;
 

0 σχόλια: