ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Επεισόδια σε Ισπανία και Τουρκία

Print

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και εκατοντάδων φοιτητών, που διαδήλωναν κατά της ισλαμικής συντηρητικής κυβέρνησης της Τουρκίας, σημειώθηκαν στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στις πλατείες των πόλεων διαλύθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και νερό υπό πίεση.
Οι φοιτητές διαδήλωναν κατά του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο κατηγορούν ότι αρνείται τον διάλογο με το φοιτητικό κόσμο.
Στην Ισπανία περισσότερα από 100 άτομα τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις αγανακτήσμένων διαδηλωτών και δυνάμεων της αστυνομίας.
Στη Βαρκελώνη, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας διέλυσαν βίαια ομάδα διαδηλωτών στην πλατεία της Καταλονίας.
Τα επεισόδια ξέσπασαν τη στιγμή που οι υπηρεσίες του δήμου είχαν αρχίσει να καθαρίζουν την πλατεία της Καταλονίας για να είναι έτοιμη για τους εορτασμούς που θα γίνουν ενδεχομένως αύριο εκεί με την ευκαιρία του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

σχόλιο ΕΔΗΚ: τα επισόδεια στη τουρκία κατά της ισλαμικής τυραννίας ολοένα και αυξάνονται.Το στρατηγικό βάθος του Νταβούτογλου  , αυτού του τούρκου μπουνταλά ,που οι δικοί μας καθηγητές  εμφάνισαν ως κορυφαίο διανοητή , προσκρούει στην ανάγκη για ελευθερία απο κοινωνικές και εθνικές δυνάμεις που καταπιέζονται στην Τουρκία.

0 σχόλια: