ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

"ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ" τους είπε ο Ερτογκάν (άρθρο του Πάνου Ιωαννίδη)

Print


Αγαπητοί μας,


ΤΩΡΑ είναι η ώρα να ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ και να ΑΚΥΡΩΘΕΙ η μία από τις αιτίες της καταστροφικής πορείας που ακολουθούμε. Εκείνη που δημιουργήθηκε με το «άνοιγμα» τον παράνομων Οδοφραγμάτων...



Να λεχθεί το MEA CULPA, που παρασυρθήκαμε από την δήθεν «κίνηση καλής θέλησης Ντεκτάς του 2003» ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, και να ληφθούν τα ακόλουθα ενδεικτικά μέτρα:



1. Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ η κατά βούληση διέλευση ΑΠΟ την ελεύθερη περιοχή προς την κατεχόμενη Κύπρο, πλην ελεγχομένων από το Κράτος αποστολών (Προσκυνήματα κλπ), εάν τούτο είναι εφικτό.



2. Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ το κατά βούληση πήγαινε-έλα ΠΡΟΣ την ελεύθερη περιοχή, εκτός εάν οι εισερχόμενοι είναι ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ως προς την ιδιότητα τους ως νόμιμοι Κύπριοι πολίτες, ως προς τη νομιμότητα των οχημάτων τους και ως προς τη νομιμότητα των όρων εργασίας και της φορολόγησης τους από την Κυπριακή Δημοκρατία.



3. Να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ οποιοδήποτε ωφέλημα, το οποίο ΔΕΝ παρέχεται επί ίσοις όροις προς ΚΑΘΕ νόμιμο Κύπριο Πολίτη.



4. Να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ αποτελεσματική αστυνόμευση και στρατιωτική επιτήρηση σε ΟΛΟ το μήκος της Γραμμής Αντιπαράταξης.



5. Να ΑΚΥΡΩΘΕΙ το δώρον-άδωρον της διέλευσης Λιμνίτη, να ΔΙΑΚΟΠΕΙ κάθε παροχή που δόθηκε ως «αντίδωρον» προς τον τουρκικό στρατό, να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ το ανθρωπιστικό θέμα της «ταχείας μεταφοράς ασθενών» μέσω ειδικά εξοπλισμένου ελικοπτέρου και να ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ αισθητά και κατά προτεραιότητα το οδικό δίχτυο για την ουσιαστική εξυπηρέτηση της περιοχής.



6. Δίκην ΑΠΕΛΑΣΗΣ, να οδηγηθούν και παραδοθούν προς τις «αρχές» των (μη ευρωπαϊκών) Βρετανικών Βάσεων, ΟΛΟΙ οι παράνομοι που εισήλθαν λαθραία μέσω τους και να επιτηρηθεί μόνιμα και αποτελεσματικά όλο το μήκος της γραμμής των Βάσεων.



Ο κατάλογος μέτρων να αυξηθεί, με στόχο την αποτελεσματική ΑΣΚΗΣΗ κρατικής κυριαρχίας και ΑΚΥΡΩΣΗΣ της δημογραφικής αλλοίωσης στις ελεύθερες περιοχές.



Βάσει της Συνθήκης Ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, όλες οι ευρωπαϊκές ελευθερίες στο παράνομα κατεχόμενο τμήμα της Δημοκρατίας θα εφαρμοστούν ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ αποχωρήσουν τα παράνομα κατοχικά στρατεύματα και οι παράνομοι έποικοι, οπότε η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι σε θέση να ασκήσει την κυριαρχία της επί ολοκλήρου του εδάφους της Κύπρου.



Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ &ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Πάνος Ιωαννίδης

Πρόεδρος



0 σχόλια: