ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ

Print

Προσπαθώντας να μετριάσει την οργή του ελληνικού λαού που βλέπει πλέον τις πόλεις και τα χωριά του να έχουν καταληφθεί απο τους "Παπανδρέλληνες" ο κ.Παπουτσής προέβη σε εξαγγελίες.
Πρόκειται ως συνήθως για εισαγωγή ιδεών απο το εξωτερικό που όμως στην χώρα μας βρίσκουν κακή ως χείριστη εφαρμογή. Επιπλέον τα όσα εξαγγέλθηκαν σε συνδυασμό με την αρπακτική λογική των πολιτικών μας προϊδεάζουν για κατασπατάληση χρήματος και νέες προσλήψεις κομματόσκυλων.
Και απο ουσία μηδέν.Εμείς αυτό καταλάβαμε απο τις δηλώσεις του υπουργού και να μας συγχωρέσει αλλά το παραμύθι του "ΘΑ" είναι χιλιοειπωμένο.
Η υπόσχεση του υπουργού για την "αναβάθμιση" της ακτοφυλακής (ποιας ακτοφυλακής;) όταν το λιμενικό σώμα είναι υπο διάλυση με αρχηγό παραιτημένο.....Ενα σώμα που κατάντησε σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των λιμενικών "φιλιππινέζα" των λαθρομεταναστών να φέρνει καφεδάκι και κρουασάν στους ελάχιστους που έτυχε να συλλάβει.
Ο φράχτης στον Εβρο είναι μια πολύ παλιά ιδέα η οποία όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Ακόμα όμως και αν δεν υπήρχε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι μια ιδέα που θα έπρεπε να γίνει πράξη για ευνόητους λόγους....Άλλωστε οι Ισραηλινοί δεν είναι βλάκες που φτιάχνουν κατι αντίστοιχο στα σύνορα με την Αίγυπτο.
Ομως καταρχάς ο "διαγωνισμός" για το έργο που θα προκηρυχθεί το πόσο θα κοστίσει και κυρίως το πότε θα τελειώσει είναι μια πικρή ιστορία αν λάβουμε υπόψιν μας τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας όταν πρόκειται να γίνει ακόμα και ένα γεφύρι...Πόσο μάλλον ενας φράχτης 12 περίπου χιλιομέτρων.
Για 250 άτομα που περνούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τον Εβρο μίλησε ο υπουργός....Για 120-150 χιλιάδες τον χρόνο μιλούν τα στοιχεία για όσους μπαίνουν παράνομα στην χώρα απο ξηρά και θάλασσα.
Ας αφήσουμε όμως κατα μέρους τα θαλάσσια σύνορα τα οποία η κατοχική κυβέρνηση έχει παραδώσει στον έλεγχο της Frontex η οποία με το συμπάθιο....χέστηκε.
Και ας επικεντρωθούμε στο "μεγαλόπνοο" σχέδιο της κυβέρνησης για τον Εβρο.
Καταρχάς στις ΗΠΑ όπου υπάρχει ήδη στα σύνορα με το Μεξικό...Υπάρχουν ειδικοί συνοριοφύλακες που δεν..... μετατίθενται αφού διοριστούν.
Υπάρχουν ομάδες ταχείας επέμβασης με οχήματα που περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο και κάμερες.
Αλλά πάνω απο όλα υπάρχει ΘΕΛΗΣΗ.Κατι που δεν φαίνεται απο την "προοδευτική" συμμορία.Γιατί δεν είναι μόνο ότι ενω ο Παπουτσής έκανε αυτές τις εξαγγελίες ενω αντίθετα ο προκάτοχος του Χρυσοχοίδης "έδεσε" τα χέρια της αστυνομίας και μάλιστα δημιούργησε ειδική επιτροπή που παραχωρεί αφειδώς άσυλο με την ΕΛΑΣ να μην έχει καμία γνώμη και αρμοδιότητα.Κατι που γινόταν ως σήμερα.
Ενας νοήμων άνθρωπος θα έβλεπε ότι αυτά μεταξύ τους "κουτουλάνε".
Ομως ακόμα και να δεχτούμε την "καλή πρόθεση" του υπουργού....
Δεν ακούσαμε τίποτα για την τύχη όσων συλλαμβάνονται.
Γιατί ακόμα και μέχρι σήμερα που τα σύνορα μας ήταν "μπάστε σκύλοι αλέστε" συλλήψεις υπήρχαν.
Τι γίνοταν αυτοί οι άνθρωποι;Πολύ απλά τους έδιναν ένα εισιτήριο για την....Αθήνα και μάλιστα σε λεωφορεία ιδιωτικά που πλήρωνε το ελληνικό δημόσιο δηλαδή ο Ελληνας φορολογούμενος.
Μήπως με τους φράχτες και τα...φούμαρα έχει κανείς την εντύπωση ότι θα αλλάξει κατι στην δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα;
Μήπως έχουμε την εντύπωση ότι θα αλλάξει κατι αν κάποιοι εργολάβοι κονομήσουν χοντρά,καποιοι διοριστούν στο δημόσιο (χωρίς κράξιμο) και την ίδια ώρα το κράτος των "Αθηνών" ελληνοποιεί αλόγιστα την Αφρικο-Ασία;
Εχετε ρε θέληση;Εχετε πολιτική; Η λύση είναι μια ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ αφου ΠΡΩΤΑ δικασθούν για παράνομη είσοδο στην χώρα και εκτίσουν ποινή τουλάχιστον 1 χρόνου όχι στις φυλακές αλλά εργαζόμενοι σε δημόσια έργα.
Με αυτό τον τρόπο και θα το σκεφτούν να ξανάρθουν.Και θα εξασφαλίσουν δουλεύοντας τα εισιτήρια της επιστροφής και όχι όπως τώρα που τους ταίζουμε ΤΖΑΜΠΑ,έχουν γεμίσει οι φυλακές και τους πληρώνουμε και αν είναι δυνατόν 1.500 ευρώ για να μας κάνουν την χάρη και να ξεκουμπιστούν.
 

0 σχόλια: