ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ "ΣΩΣΑΤΕ".

Print


Για πολλοστή φορά ακούσαμε απο το στόμα του πρωθυπουργού (διαβάζοντας πάντα απο κείμενο) για την ανάγκη πάταξη της σπατάλης.
Σε αυτό βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού πλήν των βολεμένων και των...."επιδοματάκιδων".
Σε αυτό λένε πως συμφωνούν και τα υπόλοιπα κόμματα που καλούνται να ενώσουν την φωνή των πολιτών σε μια αντιπολιτευτική πολιτική ώστε να εκδιωχθεί η κυβέρνηση των Τσολάκογλου.
Ομως ποιοι είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για το μέλλον της πατρίδας;
Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αφού οι ίδιοι απομυζούσαν τον κρατικό κορβανά;
Και κυρίως ποια ήταν τα μέτρα που θεώρησε η κυβέρνηση πως είχαν άμεση προτεραιότητα με την ανάληψη της εξουσίας;
Το μόνο θετικό μέτρο που έχει λάβει η κυβέρνηση ως τώρα είναι η μείωση του δημόσιου τέρατος που δημιούργησε απο κοινού με την ΝΔ.
Και αυτό μετά 1,5 χρόνο διακυβέρνησης.Αντιθέτως το πρώτο μέτρο της ήταν να εξαθλιώσει τους συνταξιούχους και να εφαρμόσει οριζόντια μείωση μισθών στους εργαζομένους χωρίς κανένα κριτήριο.
Επίσης δεν έκανε και δεν κάνει απολύτως τίποτα στο μόνο θέμα που ίσως σε αυτή την δύσκολη στιγμή θα ανακούφιζε κάπως τους πολίτες.Να γράψει στα α..... την αγορά και να επέμβει ώστε να μειωθούν τουλάχιστον 20% τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Οχι όμως δεν έπραξε κατι ανάλογο αλλά αντιθέτως η ίδια ήταν η πρώτη που με τις αυξήσεις σε ΔΕΚΟ και ΦΠΑ έσυρε τον χορό των ανατιμήσεων εκτινάσσοντας τον πληθωρισμό και οδηγώντας σε απόγνωση οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και το ρεύμα.
Ομως το πως βλέπει η κυβέρνηση πραγματικά το θέμα της....σπατάλης φαίνεται απο το κυριολεκτικά πρώτο μέτρο που εφάρμοσε που δεν ηταν άλλο απο την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος αφού διόρισε εν μέσω κρίσης 50μελές Υπουργικό Συμβούλιο!!!! στο οποίο περιλαμβάνονται και 5-6 αναπληρωτές υπουργοί και πλήθος υφυπουργοί με προσχηματικές εν πολλοίς αρμοδιότητες για ικανοποίηση κομματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών φιλοδοξιών όταν την ίδια ώρα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι υπουργοί δεν υπερβαίνουν τους 28.
Αναπόφευκτα ο διπλάσιος αριθμός συνεπάγεται και μισθούς,διπλάσιους χώρους στεγάσεως, γραφειακό εξοπλισμό, προσωπικό, αυτοκίνητα, κ.λπ.
Σαν να μην έφτανε αυτό δεν γνωρίζω αλλά και κανείς νοήμων δεν νομίζω να γνωρίζει γιατί αποφασίστηκε η αλλαγή ονομασίας των υπουργείων και ποιους σκοπούς εξυπηρετεί.
Το δημόσιο βρέθηκε να πληρώνει για μια ηλίθια αλλαγή ονομασίας εκατομμύρια ευρώ για πινακίδες,επιστολόχαρτα,σφραγίδες κ.α χωρίς καμία απολύτως χρησιμότητα.
Εκατομμύρια επίσης κοστίζουν και οι 300 εθνοπατέρες που ουτε καν μπήκαν στην διαδικασία όχι μόνο να δεχτούν μείωση αποδοχών που με νομικά τερτίπια αλλάζοντας κωδικούς την επανέφεραν εκεί που ήθελαν.Αλλά δεν δέχτηκαν να συζητήσουν την μείωση τους σε 200 κατι άλλωστε που επιτρέπει και το Σύνταγμα.
Αντιθέτως ο βουλευτής κ.Γωργιάδης με την "αποστομωτική" λογική του απάντησε πως "10 εκατ. θα γλυτώναμε μόνον".
Τώρα αν τα 10 εκατ. ευρώ για τον κ.Γεωργιάδη είναι ευκαταφρόνητο ποσό το παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών.
Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε και τα γνωστά χρέη των κομμάτων αλλά και τις...νόμιμες "αρπακτές" μέσω των επιχορηγήσεων.
Τα χρέη και τις επιχορηγήσεις για το 2009 αυτών που θέλουν να ξεχρεώσουν την Ελλάδα........
Η ΝΔ λοιπόν είχε επιχορηγηθεί με 24 εκατ. ευρώ.
Το ΠαΣοΚ με 22,6 εκατ.
Το ΚΚΕ με 7
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ με 5 εκατ. έκαστος.
Ενω για φέτος (2010) η τακτική τους επιχορήγηση ήταν συνολικά 48,8 εκατ. ευρώ!!!
Ομως η κακή διαχείριση όλων των κομμάτων και οι σπατάλες τους τα έχουν οδηγήσει σε υπερδανεισμό από τις τράπεζες που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να τον εξοφλήσουν παρά τις αντίθετες δεσμεύσεις τους.
Συγκεκριμένα η ΝΔ χρωστάει συνολικά 120 εκατ. ευρώ στην ΑΤΕ και την Τράπεζα Πειραιώς,
Το ΠαΣοΚ 111,8 εκατ. στην ΑΤΕ στη Μarfin και την Τράπεζα Πειραιώς.
Το ΚΚΕ 4,4 εκατ. στην Εθνική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ 6 εκατ. ευρώ επίσης στην Εθνική.
Και μόνο ο ΛΑΟΣ δεν έχει χρέη σε τράπεζες οπου εκεί υπάρχει αλλό κόλπο που λέγεται έσοδα με...."μηδενικά έξοδα" για...ειδικούς λόγους.

0 σχόλια: