ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Διάλογος με προδότες και πράκτορες των Σκοπιανών δε νοείται!

Print

«Θεσμική» υπόσταση προσπαθεί να δώσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε οργανώσεις με πολύ ύποπτο ρόλο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για τον εθνικό & θρησκευτικό αποχρωματισμό της χώρας και τη διάλυση του εθνικού κορμού. Ο «διάλογος» μεταξύ της Εθνικής Επιτροπής των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και εκπροσώπων της φιλοσκοπιανής αποσχιστικής οργάνωσης Ουράνιο Τόξο, ήταν μεθόδευση από ψηλά (βλέπετε Μαξίμου). Και αυτό, προκειμένου οι πράκτορες των Σκοπίων να καταστούν και επίσημα πλέον, «συνομιλητές» κρατικών υπηρεσιών...Σε λίγο, όπως πάνε τα πράγματα, μας είπαν αξιωματούχοι του ΥΠΕΞ, θα τεθεί και θέμα «περιουσιών» των πολιτικών προσφύγων που εγκατέλειψαν την Ελλάδα την εποχή του συμμοριτοπόλεμου, αφού εγκλημάτισαν κατά του πληθυσμού της χώρας μας. Κάτι, το οποίο κάποιοι απεργάζονται στο παρασκήνιο, με την «κινητικότητα» κάποιων «ταχυδρόμων»... Όλα για την πολυπολιτισμικότητα, όλα για την καταπολέμηση του πατριωτισμού, όλα για την εμπέδωση των αρχών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο «διάλογος» των πρακτόρων των Σκοπίων που απεργάζονται τον διαμελισμό της χώρας μας, με Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, αναδεικνύει τα νέα ήθη στη δημόσια διοίκηση. Από την άλλη, η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζονται ανάλογες εξελίξεις, μόνο κακά προμηνύει. Η ερώτηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εξαναγκάζει τους αρμόδιους σε απαντήσεις για το διακύβευμα της κουβέντας με στοιχεία ύποπτα, τα οποία απειλούν την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Ας έχουν υπόψη τους κάποιοι ριψάσπιδες της κυβέρνησης, ότι για να ελευθερωθεί η Μακεδονία μας, χύθηκε πολύ αίμα. Τους εγγυόμαστε ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο, οι καταγγελίες μας θα είναι προσωπικές και σε πολύ υψηλούς τόνους. Διότι τον προδότη, ουδείς αγάπησε.
elora

0 σχόλια: