ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ

Print
Είναι ολοφάνερο ότι η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί εντελώς.
Μη αισθανόμενη καμία απειλή απο την "ελληνική" κυβέρνηση "οργιάζει" σε Αιγαίο,Κύπρο και Βαλκάνια.
Ο Ναπολέοντας έλεγε πως αυτός που φοβάται να μην κατακτηθεί έχει ήδη χάσει.
Είναι χρόνια τώρα που η Τουρκία έχει πράσινο φως από την ελληνική πλευρά ώστε να προκαλεί συνεχώς με την στάση της στον ελληνικό εναέριο χώρο και το Αιγαίο.
Παράλληλα ενω δείχνει "καλό πρόσωπο" στις διμερής επαφές που όμως περιορίζονται σε χαμόγελα και τραπεζώματα του κ.Δρούτσα "υπογείως" δυναμιτίζει την οποιαδήποτε προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού.
Αλλά και η τακτική προσέγγισης της Αλβανίας και εξοπλισμού των Σκοπίων μόνο ως "φιλική" ενέργεια δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Παρόλα αυτά κάνουμε...υπομονή.
Στις 16 Ιουνίου η βόλτα του τουρκικού πολεμικού που έφτασε στο Σούνιο πέρασε στα ψιλά και η υπομονή εμφανίστηκε και πάλι.
Προχθές νεο τουρκικό πολεμικό έκανε βόλτες ανάμεσα στα νησιά Τζιά και Μακρόνησο.
Επιδείξαμε παλι....υπομονη.
Αυτό που κρύβουν τα ΜΜΕ απο την κοινή γνώμη είναι οι εκατοντάδες εναέριες παραβιάσεις που γίνονται καθε χρόνο.
Αλλά και εκει...υπομονή
Αποκορύφωμα το χθεσινό που μόνο σε μια μέρα σημειώθηκαν 19 αφού τουρκικά F-16 αλλά και ελικόπτερα!!! έκαναν επι μισή ώρα βόλτες ανάμεσα σε Χίο και Σάμο.
Και αυτή την φορά...υπομονή.
Δηλαδή ΠΟΣΟ υπομονή πρέπει να κάνουμε για να αποφασίσει κάποιος να υπερασπιστεί τα εθνικά σύνορα αλλά και το φιλότιμο και την περηφάνια μας;
Πόσο πρέπει να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τον "κλέφτη" όταν καθημερινά παραβιάζει το σπίτι μας;
Δεν είμαστε υπερ του πολέμου αλλά ο φόβος είναι αυτό που πολλές φορές διατηρεί την ειρήνη.
Η Τουρκία αυτόν τον φόβο τον έχει απωλέσει εδω και παρα πολύ καιρό λόγο της ελληνικής υπομονής και αν δεν της τον θυμήσουμε πολύ φοβάμαι ότι στην "καλύτερη" των περιπτώσεων θα θρηνήσουμε και άλλους πιλότους εν καιρώ ειρήνης ενω στην χειρότερη θα κάνουμε τα στραβά μάτια μέχρι να...τυφλωθούμε τελείως.....
Θα υποχωρούμε συνεχώς μέχρι να βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο.
Και τότε για κάποιους την θέση της υπομονής θα έχει πάρει η προδοσία.
ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

0 σχόλια: