ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ

Print
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπει η Κομισιόν για άλλη μια φορά την Ελλάδα και είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κατι τέτοιο.
Μετά την "κάμπάνα" για τις αγροτικές "ψηφο-επιδοτήσεις" της ΝΔ που κλειθήκαμε να τις πληρώσουμε χρυσάφι.....
Μετά την νέα "καμπάνα" αλλά και το χαράτσι της ΔΕΗ που επανειλημμένως έχει φάει πρόστιμα για την χρήση λιγνίτη κατι όμως που το γράφει στα α..... της αφού μετακύλιει τα πρόστιμα στον απλό καταναλωτή.
Μετά την ποιο πρόσφατη "καμπάνα" για παράνομες κρατικές επιδοτήσεις σε ζημιογόνες εταιρείες του δημοσίου αλλά και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί "καμπάνα" για απευθείας αναθέσεων έργων κτηματογράφησης και πολεοδομικού σχεδιασμού από τους δήμους Βασιλικών, Κασσάνδρας, Εγνατίας και Αρεθούσας.
Πρόκειται για έξι συμβάσεις που ανατέθηκαν απευθείας στην ίδια επιχείρηση και στην πορεία έγινε η αναδιαπραγμάτευσή τους, με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της αξίας τους.
Για παράδειγμα, η αξία της μιας εκ των αρχικών συμβάσεων που ανατέθηκαν από το δήμο Βασιλικών το 2004 ανερχόταν σε 1,7 εκατ. περίπου αλλά μετά από τις αναδιαπραγματεύσεις η αξία τις υπερδιπλασιάστηκε σε 3,7 εκατομμύρια ευρώ. Σύμβαση που ανατέθηκε από το δήμο Εγνατίας το 2002 ανερχόταν σε 440 000 ευρώ, αλλά ύστερα από τις αναδιαπραγματεύσεις έφτασε στο 1,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε περισσότερο από 200%.
Οι αυξήσεις της αξίας των συμβάσεων απο τις απευθείας αναθέσεις σε πολλούς δήμους της χώρας που τους "μάρανε" ο Καλλικράτης και ζητούν και πόρους έφθανε σύμφωνα με την Κομισιον σε ποσοστό έως 300%!!!!
Ολα λοιπόν τα παραπάνω είναι ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΡΌΣΤΙΜΑ και μάλιστα εκατ ευρώ.
Και για όσους δεν κατάλαβαν...Δεν είναι η ληστεία του 300% που επέβαλαν οι "αυτοδιοικητικοί" αφού οι απευθείας αναθέσεις και το καπέλο είναι κατι σύνηθες στην χώρα.Αλλά το τι οι απλοί φορολογούμενοι θα κληθούμε να πληρώσουμε και πρόστιμο απο πάνω για λογαριασμό των λαμογιών.
Ιδια κατάσταση δηλαδή με την αλητεία της κεντρικής κυβέρνησης που καλεί τον λαό ΑΦΟΥ τον έκλεψε να πληρώσει και τα κλεμμένα.
ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

0 σχόλια: