ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ.....

Print

Η αλητεία των κυβερνώντων δεν έχει όρια.
Δεν φτάνει που όσοι λεηλάτησαν την χώρα βρίσκονται ελεύθεροι και μάλιστα διατεθειμένοι να μας....βοηθήσουν να πληρώσουμε τα κλεμμένα.
Δεν φτάνει ότι ούτε ΕΝΑΣ δεν έχει πάει φυλακή.....
Δεν φτάνει που ούτε μια κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων δεν έχουν το θάρρος να κάνουν ώστε να επιστραφεί έστω το 0,001% των κλεμμένων.....
Και για να απαντήσουμε σε κάποιους βλάκες που λένε "που θα τα βρείτε τα κλεμμένα αυτά έχουν πάει στο εξωτερικό".
Οι βιλάρες είναι στην Ελλάδα...Οι πόρσε επίσης....τα διαμερίσματα στο Κολωνάκι είναι και αυτά εκεί όπως και τα....φτωχικά στην Μύκονο,στη Πάρο και αλλού.
Και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό είναι ίσως περισσότερο ηθικό.
Είναι να δει ο ελληνικός λαός ότι έστω για μια φορά αυτό το κωλοκράτος έκλεισε φυλακή ένας λαμόγιο ή ότι πήρε πίσω έστω 1 ευρώ απο τα κλεψιμέικα.
Είναι η ηθική δικαίωση προς αυτόν τον κόσμο που του ζητάτε να κάνει όλο και περισσότερες θυσίες για να σώσετε στην ουσία τα άχρηστα τομάρια σας.
Αλλα όχι....
Ολοι αθώοι...όλοι λευκές περιστερές.....Ολα τα πολιτικά λαμόγια εξω να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό που σαν ηλίθιος τους εμπιστεύτηκε.
Κατα τα άλλα οι ίδιοι πολιτικοί στα πάνελ.....Οι ίδιοι δημοσιογράφοι στα κανάλια...Οι ίδιοι εργολάβοι συνεχίζουν να αναλαμβάνουν τα δημόσια έργα...Οι ίδιες πολιτικές γραμμές απο τις "ανεξάρτητες" εφημερίδες.
Και ως συνήθως η αυστηρότητα του κρατικού μηχανισμού εξαντλείται στους αδύναμους όπως στην περίπτωση του πατέρα με τα 4 παιδιά στο Ηράκλειο όπου καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλάκιση και οδηγήθηκε στο κρατητήριο επειδή δεν είχε να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ για πολεοδομική παράβαση.
Ο άτυχος πολίτης που δεν ήταν πολιτικός,ούτε συνδικαλιστής,ούτε φυσικά λαθρομετανάστης ώστε να προστρέξει η "ειδική μονάδα" των Συριζο-δικηγόρων να τον γλυτώσει δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι το κατάστημα που διαθέτει και στο οποίο έγινε η παράβαση με την οικονομική κρίση παει για λουκέτο και αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο.
Εδω όμως η δικαιοσύνη ήταν τυφλή και αστραπιαία παρόλο που ο άνθρωπος κατέθεσε αίτηση προσωρινής αναβολής για να συγκεντρώσει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες η αίτηση απορρίφθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην φυλακή.
Ετσι είναι για χρέος 2.000 φυλακή....Για 420 δις συνέντευξη με τους "Χατζηνικολάου" και βόλτες στο προεδρικό μέγαρο.

0 σχόλια: