ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέλαβε τη νομιμοποίηση της βίας;

Print

  • Η Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου την ημέρα της 36ης επετείου της εισβολής
  • Για 3 εκατομμύρια δολάρια, η γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδήσει υπέρ του πολέμου και θα χορέψει πάνω στους άταφους νεκρούς που αγκαλιάζει η κατεχόμενη γη της Κύπρου
Η Τζένιφερ Λοπέζ θα πληρωθεί $3 εκατομμύρια δολάρια για να παραστεί στα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Κρέιτος» στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου.
Βλέπετε, το τουρκικό λόμπυ ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την παρουσία και ειδικών για δημόσιες σχέσεις για να προωθήσουν την επίσκεψη της ως επίσης και την κάθοδο Δυτικών δημοσιογράφων.
Είναι φανερό ότι η τουρκική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την Τζένιφερ Λοπέζ σε μια απόπειρα να αγοράσει φήμη και ψεύτικη «νομιμότητα» για το ψευδοκράτος που κανένας δεν αναγνωρίζει εκτός την ίδια την Τουρκία.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το τουρκικό λόμπυ επέλεξε την 20η Ιουλίου 2010 ως την ημέρα επισκέψεως της Λόπεζ στην υπο τουρκική κατοχή Κύπρο, μια ημερομηνία που ο κάθε Ελληνοκύπριος γνωρίζει ότι είναι η 36η επέτειος της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο, που δολοφόνησε χιλιάδες Ελληνοκύπριους, ξερίζωσε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοκύπριους από τα σπίτια και τη γη τους, και επίσης είχε ως αποτέλεσμα τον βιασμό 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών. Είναι επίσης η συμβολική ημέρα που η Τουρκία βάρβαρα έκλεψε τη μισή πατρίδα των Ελληνοκυπρίων.


[Ας μιλήσουμε επιτέλους!]

0 σχόλια: