ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Print

Πληροφορούμαστε ότι ο Νταλάρας θα παρευρεθεί σε συγκέντρωση της χανούμ Αλ Σάλεχ στη πλατεία Κουμουδούρου αύριο προκειμένου να στηρίξει τις ορδές των δολοφόνων του ελληνισμού που η παγκόσμια διακυβέρνηση έβαλε να εισβάλουν στην πατρίδα μας .

Να θυμίσουμε στο Νταλάρα ότι όλοι αυτοί είναι οι απόγονοι των Αλβανών που οι Σουλιώτισσες ξεκάνανε στου Δημουλά τον πύργο, είναι το σπέρμα των αράπηδων που ο Ιμπραήμ έστειλε να πατήσουνε στη Μάνη και οι Μανιάτισες τους σφάζανε και τους πνίγανε μέσα στα νερά του Γερολυμένα… είναι τα δισέγγονα των σκυλιών (όπως ο Σολωμός τους αποκαλεί) που φωνάζανε Αλάχ Αλάχ καθώς οι Σουλιώτισες με τον Κίτσο Τζαβέλα τους σφάζανε στη Κλείσοβα στο Μεσολόγγι … είναι τέλος ανάμεσά τους έτοιμοι να κάνουν τεμενάδες τα γεννήματα των νενέκων που οι Κολοκωτροναίοι τους έσφαξαν με περισσή λύσσα μέχρι κούνιας.

Ένα πράγμα σου λέμε ρε Νταλάρα κι εσένα και της χανούμισάς σου.

Πρόσεχε που θα πας

το 21 ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ
HeLLeNICReVeNgE

0 σχόλια: