ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Χ.Τριανταφυλλίδης: "Αντιδημοκρατικό το προτεινόμενο εκλογικό μέτρο"

Print

Ψηφοφόρους χωρίς αντιπροσώπευση στη Βουλή αφήνει η αλλαγή του εκλογικού νόμου, σύμφωνα με το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Χρίστο Τριανταφυλλίδη.

Οπως αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλίδης σε ανακοίνωσή του, "Οι ψηφοφόροι αυτοί στις προεδρικές εκλογές γίνονται περιζήτητοι αφού είναι εις πάσης γνωστό ότι σε όλες τις τελευταίες προεδρικές εκλογές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται με διαφορά μικρότερη από το ποσοστό που προτείνεται ως το ελάχιστο εκλογικό μέτρο για να μπορέσει κάποιο Πολιτικό Κόμμα να εκλέξει Βουλευτή του στη Βουλή των Αντιπροσώπων''.
''Η ανωτέρω επισήμανση αποτελεί, εκτός από τρανή απόδειξη της αντιδημοκρατικότητας του προτεινόμενου εκλογικού μέτρου, λαμβάνοντας υπόψη την κυπριακή πολιτική πραγματικότητα και δεδομένα, και τα πραγματικά κίνητρα των εμπνευστών του που δεν είναι άλλη από την επικράτηση των μεγάλων και ισχυρών και την πολιτική εξαφάνιση των μικρών και κατά κάποιους ενοχλητικών'', σημειώνει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

sigmalive

0 σχόλια: