ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

Print

Πως λέμε οι Γερμανοί ξανάρχονται....
Οι Γερμανοί ξαναχτύπησαν.
Ολοι θυμόμαστε το αίσχος του γερμανικού περιοδικού focus με την Αφροδίτη της Μήλου να έχει σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο.Κάποιοι τότε έσπευσαν να τα ρίξουν στο....χιούμορ.
Το πόσο βέβαια ....χιουμορ μπορεί να κάνει κάποιος με την ιστορία και τον πολιτισμό ενός λαού και μάλιστα όταν αυτός είναι βάρβαρος και ζούσε στα δέντρα δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Εκείνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι η ιστορία και ο πολιτισμός μας δεν χρωστούν τίποτα να γελοιοποιούνται απο κάποιους βλάκες δημοσιοκάφρους επειδή βρέθηκαν στην Ελλάδα κάποια λαμόγια πολιτικάντιδες και λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία.
Αν είναι τοσο μάγκες ας βγάλουν κατι ανάλογο με τον Γιωργάκη ή τον Κωστάκη και όχι το άγαλμα που δεν μπορεί να τους....ξεσκίσει στις μηνύσεις.
Προφανώς όμως τους συντάκτες του focus δεν τους ενδιαφέρουν τα ψιλά αυτά γράμματα και επιλέγουν να δώσουν συνέχεια προφανώς εκφράζοντας τον ανθελληνισμό τους περισσότερο και λιγότερο ανησυχώντας για τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων.Αλλιώς δεν εξηγείται το νεο κακόγουστο και προσβλητικό τους εξώφυλλο που παρουσιάζει αυτή τη φορά την Αφροδίτη της Μήλου ως ζητιάνα.
Στο υπουργείο Πολιτισμού υπάρχει άραγε κανείς ή είναι η....Γκερέκου;
 

0 σχόλια: