ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ιδεολογικός πόλεμος κατά της οικονομικής , πολιτικής και «πνευματικής» τυραννίας που συρρικνώνει δραματικά τη λαϊκή και εθνική κυριαρχία και υποβιβάζει πολιτισμικά το έθνος , συνεχίζεται αμείωτα από το προσωπικό ιστολόγιο του Λουκά Σταύρου. Για ένα ελληνικό εθνικοκοινωνισμό. http://l-stavrou.blogspot.com

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Αυξάνονται οι έποικοι

Print

Στο μισό εκατομμύριο ανέρχεται ο πληθυσμός των κατεχομένων

Το μισό εκατομμύριο πλησιάζει ο πληθυσμός των κατεχομένων σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν». Μάλιστα καθημερινά παραχωρείται η λεγόμενη ιθαγένεια σε νέα πρόσωπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 15 μέρες, 54 άτομα αποτάθηκαν στο λεγόμενο κρατικό νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας για έκδοση πιστοποιητικού υγείας που είναι απαραίτητο για την παραχώρηση της «ιθαγένειας».

Επιπλέον στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα αναφέρεται ότι ο αριθμός των ατόμων που τους παραχωρήθηκε η λεγόμενη ιθαγένεια με απόφαση του «υπουργικού» των κατεχομένων παραμένει άγνωστος ζητώντας από τους «αρμοδίους» να ενημερώσουν το κοινό.
Εξάλλου και η εφημερίδα «Αφρίκα» σ το σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφει για τον πληθυσμό των κατεχομένων και συγκεκριμένα αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του Ευρωκοινοβουλίου σύμφωνα με το οποίο οι Τουρκοκύπριοι φθάνουν τις 88.900 και οι έποικοι τις 160 χιλιάδες.
Στο δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας τονίζεται ότι ,σε ότι αφορά στον αριθμό των Τουρκοκυπρίων δεν πρέπει να υπάρχει λάθος αλλά στον αριθμό των εποίκων σίγουρα , καθότι είναι πολύ μεγαλύτερος. 


0 σχόλια: